Kirjaudu / Sign In

7 Alkaen / Starts from 780,00€

Casa Katarina, Kauhajoki

Huvilatie 41, 61910, Nummijärvi

Kauhajoen Nummijärvellä suhteellisen asiallinen hirsimökki. Mökki on siisti ja hieman persoonallinen. Uusi valkoinen keittiö koneineen, jossa täydellinen varustus. Kaikki Pohjalaiset kalusteet on entisöity vain tätä mökkiä varten. Tv, Dvd, astianpesukone ym. Myös pihapelejä löytyy: Frisbeegolf, boccia, sulkapallo ym.

Kaksi saunaa. Toinen rannassa paljun kaverina. Lattialämmitys, sadesuihku, vuolukivitakka. Mökille tulee kunnan vesi. Sisä- wc. Saunat ja palju lämmitetään oikeaoppisesti puilla. Ulkona Eco-wc.

Vene, laituri, sähköperämoottori, savustuspönttö. Rannassa  uusi kaasugrilli ja rannassa myös iso Kota- hiili/puugrilli. Led- valaistus. Sonera Net. Inkkarikanootti.

Panasonic ilmastointi/ lämmitys.

Nummijärvi on kooltaan n 2,5 x 5 km. Kalakanta on hyvä. Isoa haukea tulee hyvin. Myös kuhaa. Länsiranta, joten ilta-aurinko paistaa upeasti terassille.

Pehmeä matala hiekkaranta. Turvallinen lapsille. Rannassa  terassi,  jossa Led-valot.  Toinen istuinryhmä + iso varjo.  Kota- hiiligrilli. 2018. Uusi kaasugrilli, uusittu pukuhuone. 2019 uusi Eco- wc.  2020  todella tilava lasiterassi.   Kuuden hengen pöytäryhmä lasiterassilla.

Makuupaikat 7:lle. Yläkerrassa on makuupaikat 5:lle. Alakerrassa sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Oh-keittiö + aikuisten makuualkovi. Yläkerrassa lastenosasto, jossa oma makuuhuone. ”Merinäköala”

NEGATTIIVISTA: Ei sovi lomailijalle jos omaat naapurifobian.

Naapurit ovat osittain lähellä ja mökkejä on järvellä paljon. Mutta oma rauha löytyy. Alue on rajattu.

Ei LEMMIKKEJÄ. Mökki on allergiavapaa.

EI NUORISOPORUKOILLE!

Etäisyydet: Kauhajoki 25 km, Tampere 130 km, Helsinki 330 km. Vaihtopäivä on sunnuntai. Vapautuu su klo 17 ja luovutus su klo 15.

Viikko 780€ ja 380 € viikonloppu.  Ei sesonkikautena sopimusten mukaan. Hinta voidaan sopia.

Varausmaksu 280€. Syysviikot siis alkaen 23.8.2020—–

VARAUKSET PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTILLA.

Features

Pricing

  • Viikonloppu
    380,00 €
  • Viikko
    780,00 €

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message