Kirjaudu / Sign In

8

Herralan huvila, Kauhava

Vaasantie 927, 62375 Ylihärmä

Herralan huvila on aito käsinveistetty huvila tyylinen hirsimökki. Ehdoton pääkohde kesällä täällä Etelä-Pojanmaalla, Kauhavalla on huvipuisto Powerpark. Jossa tekemistä löytyy koko perheelle esim. sisä- ja ulkokarting. Mökiltä huvipuistoon ajaa 15 min.

Tilaa mökissä riittää kahdenkin perheen majoittumiseen ja erillisessä hirsiaitassa perheen nuorimmat saavat omaa rauhaa.

Mökillä pääset rentoutumaan pihasaunassa, joka on rakennettu hirsiaitan toiseen päätyyn. Ja lomasi tädentyy entisestään, jos pulahtaa saunan vieressä olevaan paljuun.

Retkeilyyn paras paikka on Prännin patikka. Reitistön aloituspaikalla sijaitsee iso pyöröhirsikota, jossa voit grillata makkarat ja polttopuut löytyy kodan penkkien alta. Kirkasvetinen louhos; Vallamin uimaranta on ihan patikka reitistön vieressä. Näihin kohteisiin mökiltä matkaa 8 km.

Käy kurkkaamassa meidän kotisivuilla: www.rantatienlomamokit.fi

Hirsihuvila on talviasuttava, nukkumapaikat kuudelle henkilölle ja yksi levitettävä vuodesohva kahdelle. Eli kolme erillistä makuuhuonetta, joissa jokaisessa sängyt kahdelle henkilölle. Olohuoneen/salin puolelta löytyy vuodesohva kahdelle henkilölle, sekä ruokapöytä tuolineen ja sohvineen. Takkahuoneen puolella oleskelutilat, pirttikalusto ja keittiö. Pesuhuoneessa: wc, suihku ja pesukone/kuivausrumpu.

Erillisessä hirsiaitassa kaksi makuuhuonetta, joihin omat sisäänkäynnit. Kummassakin huoneessa yksi kerrossänky ja toisessa lisäksi yksi sänky, eli nukkumatilat viidelle henkilölle.

Huvilan katetulla terassilla kesäkalusteet ja viereltä löytyy pallogrilli. Sekä paljun läheltä grillauspaikka padalla, jossa voi polttaa klapeja.

Lisätietoja saat soittamalla: 050 5642456 tai laita sähköpostia: ristolahti@netikka.fi

Features

Pricing

 • Liinavaatesetti
  14,00 €
 • Loppusiivous
  120,00 €
 • lemmikkieläin lisä

  kesällä lemmikin kanssa voi majoittua aitassa 30€/vrk

  30,00 €

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message