Kirjaudu / Sign In

7 250,00€ - 950,00€

Jämin Pilotti, Jämijärvi

Mäntykankaantie 7 B 38800 jämijärvi

Jämin pilotti tarjoaa puitteet niin rauhalliselle, kuin aktiivisellekin lomakokemukselle. Mökki sijaitsee Jämin perhepuistossa Pohjois-satakunnan harjumaisemissa ja tarjolla ovat kaikki Jämin aktiviteetit sekä upeat ulkoilureitit mökin ympärillä. Mökistä löytyy vuodepaikat 6-7hlölle, monipuolinen varustelu sekä ympärivuotinen lämmin poreamme. Tampereelta ajomatka taittuu noin tunnissa. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta majoituksesta ja upeasta luonnosta!

Kesällä 2021 vuokrakäyttöön avautunut Jämin pilotti on laadukkaasti varusteltu. Olohuone ja keittiö ovat yhtä isoa avointa ja valoisaa tilaa. Keittiössä on iso ruokapöytä 8 hengelle ja astiastot ovat kaikki ajanmukaisia. Keittiön varustelutasolla nautit hienommankin illallisen ja kohotat kuohumaljat juhlan kunniaksi. Olohuoneesta löytyy iso vuodekulmasohva, josta saa nukkumapaikan kahdelle hengelle (140cm). Ison television ja soundbar-systemin ansiosta elokuvien ja sarjojen katsominen on mielekästä. Pelaamisesta kiinnostuneille löytyy playstation 4 ja laulutaitojaan voi testailla helppokäyttöisellä karaokelaitteistolla.

Pilotissa on kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky ja toisesta löytyy nukkumapaikat kolmelle kerrossängyn ansioista. Isosta kylpyhuoneesta on kulku suoraan terassille. Tunnelmallinen sauna ja lämmin poreamme takaavat rentouttavan illan koko porukalle.

Jämiltä löydät paljon erilaisia aktiviteettejä ja nähtävyyksiä. Mökki sijaitsee Jämin perhepuiston alueella ja on kauniin luonnon ympäröimä. Mökin vierestä lähtee useita metsäreittejä retkeilyä varten. Talvisin hiihtolatu lähtee aivan mökin vierestä ja läheltä löytyy myös 1,25km pituinen hiihtoputki. Myös moottoriurheilusta kiinnostuneille mönkijä- ja moottorikelkkareitit ovat loistavat. Upeaan seikkailupuistoon ja perhepuiston uimapaikkaan on lyhyt kävelymatka. Hurjempaan menoon Jämi tarjoaa laskuvarjohyppyjä, paintballia ja kuplafutista. Jämiltä löytyy myös frisbeegolf-rata ja mökin vuokraan sisältyy kiekkoja.
Nähtävyyksistä kannattaa tarkistaa ainakin Uhrilähde, luontohavaintotorni, Koiviston vati, Soinnin Harju sekä useat hienot laavupaikat ja retkeilykohteet. Pienen ajomatkan päässä on esimerkiksi Kuninkaanlähde Kankaanpäässä ja juuri uusittu kylpylä Ikaalinen Spa Ikaalisissa.
Jämin alueelta löytyy myös ravintola Jämi, josta voi tilata ateriat mökille tai nauttia ruuasta paikan päällä.

Mökki vuokrataan kokonaisina viikonloppuina (pe-su), vaikka vuokraus olisikin vain yhden vuorokauden. Viikolla voi vuokrata yksittäisiäkin päiviä. Viikonloppuja voimme myydä myös esimerkiksi to-su, kannattaa kysyä! Lisämaksusta saatavilla loppusiivous, petivaatteet ja vuokralle kaksi maastopyörää, kysy lisää! Vuokraajan täytyy olla 24 vuotta täyttänyt. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

Lisää infoa löydät pian avautuvilta sivuiltamme www.jaminpilotti.com

Features

Pricing

 • VRK
  250,00 €
 • VIIKONLOPPU
  500,00 €
 • VIIKKO
  950,00 €
 • SIIVOUS
  160,00 €
 • PETIVAATTEET + PYYHE / HLÖ
  15,00 €

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message

  1 person bookmarked this place