Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Kalastus- ja lomakylä Merikoivula, Lokalahti 8

  Koivulantie 198, Lokalahti

  Tervetuloa Turun saaristoon, Merikoivulaan!

  Helatorstain tarjouksen löydät TÄÄLTÄ!
  Merikoivula on nimenä tunnettu jo vuodesta 1969, jolloin Raision tehtaat perustivat Pitkäluodon saarelle Lokalahteen oman virkistys- ja loma-alueen. Nykyinen kalastuskeskus ja lomakylä Merikoivula sijaitsee 15 hehtaarin alueella ja tänne on vuonna 2020 rakennettu 7 uutta huvilaa(villaa).

  Villat ovat 1,5-kerroksiset. Ensimmäisessä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, toisessa yksi erillinen makuuhuone ja vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksan.

  Avokeittiöllä varustetussa olohuoneessa voitte nauttia takan lämmöstä ja lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta upeasta näkymästä metsään. Keittiö on varusteltu laadukkaine keittiölaitteineen ja ruokailuvälineineen (sähköliesi, paistinuuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi, astianpesukone, kaikki keittiötarvikkeet, täysautomaattinen kahvikone Jura). Ruokapöydän ääreen mahtuu jopa kahdeksan henkeä. Lisäksi kaikissa villoissa on TV ja maksuton internetyhteys. Aikaa voi viettää mukavasti villan 50 m2 kokoisella katoksella varustetulla terassilla joko grillaten tai muuten vain leväten. Rentoutua voi 90-asteisessa saunassa, jonka Huum-sähkökiuas tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

  Merikoivulasta löytyy myös oma venesatama vuokrattavine veneineen ja asianomaiset puitteet kalastussaaliin käsittelyyn.
  Saunojakin löytyy kaksi – 15 hengen sauna kokoustilan yhteydessä ja keväällä 2021 valmistuva kahdeksan hengen rantasauna Holm.

  Vieraiden käytössä on kaksi verkkoaidalla rajattua tenniskenttää, jalkapallo- ja lentopallokentät, lasten leikkikentät sekä kuntoilukenttä. Pelikenttien viereisestä rakennuksesta saa kaiken tarvittavan – tennismailat, erilaiset pallot ja muut pelivälineet. Läheltä löytyvät ratsutalli, Uudenkaupungin hiihtotunneli ja golfkenttä ja Lokalahden frisbeegolf. Veneellä on mukavaa ajaa Uuteenkaupunkiin, Kustaviin tai Peterzens-rantaan.
  Helsingistä kertyy autolla matkaa 230 km, Turusta 65 km ja Uudestakaupungista 16 km tai veneellä meritse 7 kilometriä.

  Varaukset ja kyselyt: info@merikoivula.fi

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • VENE TUNA päiväksi, sis 10L bensiinia

   Vene Tuna 422cc alumiini, moottori 20 hv Mercury, Garmin GPS, airot. Sopii enintään 3 henkilölle. Veneen vuokraus 1 päiväksi (luovutus aamulla 6:00 ja palautus illalla 22:00 tai luovutus klo 13:00 ja palautus seuraavana päivänä klo 12:00 mennessä)

   250 €

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness