Kirjaudu / Sign In

6 600,00€ - 900,00€

Karhunpesä, Espoo

Nuuksiontie 83

Tunnelmallinen Karhunpesän hirsihuvila sijaitsee omassa luonnon rauhassa kallion laella, josta avautuvat upeat maisemat Nuuksion kansallispuistoon. Avarassa olohuoneessa on pitkät pöydät, suuri luonnonkivitakka ja sohvaryhmä. Kolme 2 h makuuhuonetta ja ullakkoparvi, jossa majoitus patjoilla. Keittiön varustus: Kaasuliesi-/uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone ja astiasto. Juomille on lisäksi oma kylmäkaappi. Ulkogrilli ja nuotiopaikka löytyvät pihalta. Mökissä on puulämmitteinen sauna ja kallioterassilla hierova ulkoporeallas. Kaksi suihkua ja kaksi WC:tä. Upeat ulkoilumahdollisuudet, Nuuksion kansallispuiston luontoreitit lähtevät nurkalta. Suomen luontokeskus Haltia sijaitsee kilometrin päässä. Poropuistomme sijaitsee Karhunpesän erillisellä metsätontilla, joten vierailut poropuistoon on järjestettävissä tilauksesta. Oma parkkipaikka on pihassa, jota käyttävät myös poropuiston asiakkaat. Julkinen liikenneyhteys: Lähijunat U, E, L Helsingistä Espoon keskukseen, junaraiteen vierestä lähtee bussi no 245 Nuuksioon. Pysäkki Punjonsuo (kaksi pysäkkiä Haltiasta eteenpäin). Huvilaa vuokrataan pääasiassa 1-2 yöksi mutta viikkovuokraus varsinkin kesäkautena onnistuu myös.

Features

Pricing

 • Vierailu poropuistossa

  Koe ripaus pohjoisen eksotiikkaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa. Poropuisto on auki erikseen mainittuina ajankohtina ja muina aikoina on mahdollista tehdä yksityisvaraus. Kotaruokailut eri tilauksesta.

Sijainti / Location

Review (1)

 • Atte Sipilä
  25 maaliskuun, 2022 at 4:00 pm

  Hei,

  Olisin kiinnostunut vuokraamaan Karhunpesän toukokuun 21.-22. (La-Su). Henkilömäärä olisi 13. Onko mökki tuolloin vapaana entä mihin hintaan?

  T. Atte

  Helpful Review

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message

  1 person bookmarked this place