Kirjaudu / Sign In

Varaus / Booking

Vieraat/Guests 1
Vieraat/Guests
Kirjaudu varataksesi

Viesti / Message

  Ruska-aitta Kärppälän Rustholli, Lempäälä 6

  Kärppälän Rustholli Lempäälä Pirkanmaa

  Huoneisto on kahdessa kerroksessa, ylhäällä on neljä vuodetta ja alhaalla kaksi + mahdollisuus lisävuoteeseen. Alakerrassa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikoroaaltouuni. Alakerrassa on myös tilava wc/pesuhuone. Huoneisto sijaitsee piharakennuksen keskimmäisenä. Sillä on oma sisäänkäynti ja pieni terassi. Ruska-aitta on käytössä 1.5.-30.9. välisen ajan.

  ***

  Kärppälän Rustholli Lempäälässä tarjoaa majoitusta 1800-luvulta peräisin olevassa päärakennuksessa, piha- rakennuksessa sekä aitassa. Kaikki tilat
  on kunnostettu täysin vanhaa rakennus- perinnettä kunnioittaen.

  Kärppälän tilan mailla lienee asuttu jo rautakaudelta lähtien, ehkä aikaisemminkin, sijaitseehan se Pyhäjärven rannalla, hyvän vesireitin varrella sekä lähellä muita rautakautisia asuinpaikkoja. Hämäläiseen tapaan päärakennuksia on kaksi, lisäksi piharakennus, jossa on ollut palvelusväen asuintiloja, mankeli- ja liha-aitta. Pihapiirissä on myös vilja-aitta, joka on peräisin 1700-luvulta. Rauhallisesta sijainnista huolimatta palvelut ovat lähellä, Tampereelle on 25 km, Lempäälän keskustaan 6 km ja Pirkkalan lentokentälle 13 km.

  Kärppälän tila on ollut Lahdentaustan suvun omistuksessa 1900-luvun alkupuolelta ja on edelleen toimiva viljanviljelytila. Rustholli- eli ratsutila- nimitys on peräisin 1700-luvulta, jolloin Ruotsin kuningas antoi verovapauksia tiloille, jotka varustivat sotilaan ja hevosen sotaan ja ylläpitivät näitä sotien välilläkin.

  Majoituspalvelua hoitaa Seran Elämyspalvelut toivottaen matkailijat tervetulleiksi persoonallisiin ja kauniisiin majoitushuoneisiin ja -huoneistoihin nauttimaan rauhallisesta yöstä keskellä maaseutua.

  Myös paljun vuokrausta illanistujaisiin ja polttari ym. porukoille.

  Lähin kauppa Sale sijaitsee n. viiden minuutin ajomatkan päässä Hakkarissa ja n. 10 minuutin matkan päässä Lempäälän keskustassa sijaitsevat K-market ja kun käännyt keskustan liikennevaloista vasemmalle ja ajat seuraavasta liikenneympyrästä ensimmäisestä poistumistiestä oikelle löytyy Lidl ja S-market. Ideaparkin suureen liikekeskukseen kauppoineen ja ravintoloineen ajaa meiltä alle 15 minuutissa.

  Kärppälän saunat
  Sopimuksen mukaan.

  Sisäänkirjoitus ja saapumisesta ilmoitus.
  Huoneet ja huoneistot ovat saatavilla saapumispäivänä klo 15 alkaen. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Poikkeustapauksissa näistä voi poiketa.
  Ilmoittakaa meille saapumisaikanne (noin tunnin tarkkuudella) ensisijaisesti Seran Elämyspalveluille 050 592 2160 niin ajoissa kuin sen tiedätte. Jos emme ole paikalla ohjaamme teidät puhelimitse oikeaan paikkaan.
  Kärppälän vanha isäntä Jussi Eeva-emäntineen asuu omassa talossaan pihapiirissä. Heidän puoleensa voi kääntyä, jos jokin isompi ongelma osuu kohdalle. Muissa asioissa yhteys aina Seran Elämyspalvelut 050 592 2160

  Ominaisuudet / Features

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness