Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  1 person bookmarked this place

  Kelo mökki nro. 24, Pudasjärvi 6

  Kelotie 14

  Tervetuloa Kelo 24 mökkiin. Kelo 24 mökissä majoitut mukavasti ympäri vuoden Pudasjärven Syötteellä, tarkemmin Kelosyötteen alueella, Kovalammen rannan tuntumassa.

  Mökissä on 4 + 2 vuodepaikkaa. Mökkiin kuuluu olohuone, 2 makuuhuonetta, täydellisesti varustettu pienoiskeittiö (mm. mikroaaltouuni ja astianpesukone), pyykinpesukone, kuivauskaappi, sauna, pesuhuone suihkuineen sekä wc ja takka. Mökeissä on myös televisio ja radio. Takkapuut kuuluvat hintoihin ja kesäisin mökin oma vene. Rantaan on matkaa 150 m.

  Kelosyötteen ympäristössä on useita retkeilyreittejä sekä maastohiihtolatuja. Valaistulle ladulle, josta on valaistu yhteys Pikkusyötteen kautta Isosyötteelle, pääsee suoraan mökiltä. Alueella on myös Kotakahvila ja korukivipaja. Kovalammella on kalastusmahdollisuus ja lampeen istutetaan kirjolohta kesäisin. Kalastuslupia voi ostaa Kotakahvilasta. Talvella pilkkilupa kuuluu majoitushintaan.

   

  SYÖTE ON SUOMEN ETELÄISIN TUNTURIALUE

  Mökkimme sijaitsevat Suomen eteläisimmän tunturin, Isosyötteen alueella, tarkemmin Kelosyötteen lomakylässä, puhdasvetisen Kovalampi-nimisen pienen tunturijärven rannalla.. Mökeistä pääsee talvella suoraan valaistulle hiihtoladuille josta on valaistu yhteys Isosyötteelle saakka. Latureittejä yhteensä 120 km.

  Syötteen alueella on kaksi laskettelukeskusta, Isosyöte ja Pikkusyöte, joista rinteitä löytyy yhteensä 26 ja hissejä yhteensä 13.

  Kesäisin mökeiltä pääsee suoraan vaellus-,pyöräily -ym reiteille. Marjastus- ja sienestysmaat löytyvät lähiympäristöstä. Kesäisin halutessasi käytössä on vene. Kalastuskunta tuo pyyntivalmista lohta kesäisin Kovalampeen. Lupia kalastamiseen saa meiltä.

  Plussana alueella on hauska peikkopolku,jossa asustaa mukava peikkokansa sekä Kotakahvio,jossa myydään mm. Aten tekemiä koruja, jotka ovat hiottu Syötteen kivistä.

  Huom. majoitushinnat ovat alkaen hintoja ja porrastuvat loman ajankohdan, henkilömäärän yms.mukaan. Tarkemmat tiedot mökeistämme ja hinnastostamme löytyvät;

  www.atenmokit.fi

  Lemmikkieläimet sallittu, 20€/ loma. Tervetuloa!

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • Liinavaatteet

   Mökkiin tuotuna

   15 €
  • Liinavaatteet

   Pedattuna

   20 €
  • Loppusiivous

   Tilattuna

   50 €
  • Lemmikkieläin

   hinta/loma

   20 €
  • Syöttötuoli

   Mökkiin tuotuna

   10 €
  • Vauvansänky

   Mökkiin tuotuna

   20 €

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness