Kirjaudu / Sign In

7 140,00€ - 550,00€

Kivikosken vuokramökki, Pyhtää

Strukantie 30, 48930 Pyhtää. Itäkirkonkylä, Kymenlaakso.

Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju. Lisätietoa, varauskalenteri ja ajantasainen hinnasto osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä mökistä, joissa molemmissa on makuuhuone ja wc. Mökeissä majoittuu yhteensä 5-7 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, kahdella pienellä parvella ja olohuoneessa. Kivikosken päämökissä on kotoisa oleskelutila, jossa on noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, makuuhuone, kaksi pientä makuuparvea, sauna ja wc. Pihapiirissä on lisäksi talvilämmin nukkuma-aitta, jossa on kolmen hengen makuuhuone ja wc.

Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 5 henkilölle. Lisäksi vuokramökillä on yksi 150 cm leveä parvi, jossa on patjat kahdelle. Lisäksi olohuoneen yhteydessä on 120cm leveä parvi, jossa on peti yhdelle aikuiselle. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa.Kivikosken vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 8 henkilöä.

Keittiössä on liesi, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

Lisätietoa muista Etelä-Suomessa sijaitsevista mökeistämme osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/

Yhteydenotot: 0400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com

Features

Pricing

 • HINNASTO https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

  Kivikoskella kausihinnoittelu. Hinnat vaihtelevat 140-550 euron välillä sesongista riippuen

  140,00 €
 • Palju

  Puulämmitteinen palju erikseen vuokrattavissa hintaan 90e/vrk

  90,00 €
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet

  Liinavaatesetti loman ajaksi käyttöön yhdelle

  15,00 €
 • Perusloppusiivous

  Siivouspalvelu mökille tilattavissa hintaan 95 euroa. Perussiivous ei sisällä keittiön siivousta

  95,00 €

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message