Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Sinulle ja perheellesi tai porukalle kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kivikosken mökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, uimalaituri, pieni hiekkainen kahluupoukama perheen pienimmille, puoliavoin kelohirsinen huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju. Lisätietoa, varauskalenteri ja ajantasainen hinnasto osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

  Kivikosken lomakohde koostuu kahdesta erillisestä mökistä, joissa molemmissa on makuuhuone ja wc. Mökeissä majoittuu yhteensä 5-7 henkilöä kahdessa makuuhuoneessa, kahdella pienellä parvella ja olohuoneessa. Kivikosken päämökissä on kotoisa oleskelutila, jossa on noin 2,5 metriä leveä sohva ja jatkettava ruokapöytä enintään 8 henkilölle. Päämökissä on myös takka, hyvin varusteltu keittiö, makuuhuone, kaksi pientä makuuparvea, sauna ja wc. Pihapiirissä on lisäksi talvilämmin nukkuma-aitta, jossa on kolmen hengen makuuhuone ja wc.

  Vuokramökillä on sängyt kaikkiaan 5 henkilölle. Lisäksi vuokramökillä on yksi 150 cm leveä parvi, jossa on patjat kahdelle. Lisäksi olohuoneen yhteydessä on 120cm leveä parvi, jossa on peti yhdelle aikuiselle. Molemmille parville on käynti tikapuita pitkin, joten ne eivät sovellu liikuntarajoitteisille. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet erikseen vuokrattavissa.Kivikosken vuokramökki soveltuu parhaiten 6-7 henkilölle, mutta parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan jopa 8 henkilöä.

  Keittiössä on liesi, astianpesukone, korkea jää-pakatinkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Myös leivänpaahdin ja vatkain. Astiasto ja ruokailuvälineet löytyy noin 10 hengelle. Tiskiaineet, roskapussit ja talouspaperit sisältyvät vuokraan. Keittiössä on usein myös suolaa ja pippuria, kahvia ja suodatinpusseja tarjolla.

  Kivikosken vuokramökillä on puulämmitteinen palju noin 6 henkilölle. Palju tarjoa hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona ympäri vuoden. Voit loikoilla lämpimässä vedessä nautiskellen säästä riippumatta. Palju sijaitsee saunan terassilla, terassiin upotettuna.  Saunan terassilla on paljun lisäksi istuskeluryhmä neljälle.

  Lisätietoa muista Etelä-Suomessa sijaitsevista mökeistämme osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/

  Yhteydenotot: 0400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • HINNASTO https://kotteria.com/vuokramokki_kivikoski/

   Kivikoskella kausihinnoittelu. Hinnat vaihtelevat 140-550 euron välillä sesongista riippuen

   140 €
  • Palju

   Puulämmitteinen palju erikseen vuokrattavissa hintaan 90e/vrk

   90 €
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet

   Liinavaatesetti loman ajaksi käyttöön yhdelle

   15 €
  • Perusloppusiivous

   Siivouspalvelu mökille tilattavissa hintaan 95 euroa. Perussiivous ei sisällä keittiön siivousta

   95 €

  Video

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness