Kirjaudu / Sign In

4 85,00€ - 185,00€

Köngäsmajat/Karpalo, Cranberry Cabin, Levi

Karpalo, Köngäsmajat

Viihtyisä paritalohuoneisto tarjoaa mukavaa ja tasokasta asumista Levin hiihtokeskuksen läheisyydessä. Asunto soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja tilaa on 50m2 ja parvi.

Asunnon majoitustilat ovat optimaaliset 4:lle hlölle. Alakerran makuuhuoneessa on parivuode ja parvella makuupaikat kahdelle.

Asunnon keittiö on täysin varusteltu. Täältä löytyy mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvin- ja vedenkeittimet, liesi, uuni, astianapesukone sekä täydellinen astiasto 6:lle hlölle. Tilavassa kylpyhuoneessa on pyykinpesukone, kuivauskaappi ja sauna. Olohuoneessa takka.

Vuokran hintaan sisältyy takkapuut, petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Ilmoitathan varauksen yhteydessä jos mukaan tulee lemmikki, koska joudumme veloittamaan 20 euron siivous lisän.

Asunto ja sijaitsee hiljaisella paikalla Akanjärven ranta-alueella, kauniilla tontilla aivan Sirkan mukavuuksien ja palveluiden läheisyydessä. Alueella on yhteiskäyttöinen grillikota, laituri ja soutuvene. Asunnon yhteydessä on ilmainen pysäköinti.

Ympäristössä on paljon erilaisia aktiviteetteja ja palveluita ympäri vuoden, hiihtoladut ja kelkkareitit ovat kivenheiton päässä. Neljän kilometrin päästä löytyy laskettelurinne, ravintolat, elintarvikekaupat, pyörä- ja vaellusreitit, bowling rata  sekä golfkenttä. Kittilän lentokentälle on noin 18 kilometriä.

Vuokran hintaan sisältyy petivaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Haluamme taata vieraidemme turvallisuuden ja mukavuuden joten seuraamme THL’n ohjeistuksia sekä Suomen Mökkivuokraajat Ry:n suosituksia siivouksen suhteen.

Maximi vierasmäärä 4 hlö.

YHTEYDENOTOT VIESTIKENTÄN KAUTTA!

Features

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message

    1 person bookmarked this place