Kirjaudu / Sign In

4 329,00€ - 990,00€

Lähesniemi, Ähtäri

Tohisevantie 81

Tervetuloa Lähesniemen mökille Ähtäriin!

 

Tämä usean hirsirakennuksen kokonaisuus sijaitsee aurinkoisella tontilla aivan Ähtärinjärven rannalla. Täällä pääset nauttimaan autenttisesta rantasaunasta ja koko perheelle sopivasta uimapaikasta. Käytössäsi on myös kätevä soutuvene, jonka kyydissä voit kesällä tutustua kauniiseen Ähtärinjärveen. Talvisaikaan voit rentoutua mökin kodikkaassa lämmössä esimerkiksi pitkän hiihto- tai laskettelupäivän jälkeen.

 

Lähesniemen mökkimajoitus on täydellinen lomanviettopaikka isommallekin seurueelle. Pihapiiriin kuuluu kodikas hirsimökki, minkä lisäksi lisämajoitustilaa tuovat erillinen piha-aitta ja tunnelmallinen rantasauna. Avarassa ja viihtyisässä pihapiirissä mahtuu temmeltämään, ja matala ranta sopii turvalliseksi uimapaikaksi myös perheen pienimmille. Mökille osuu upeasti sekä aamu- että ilta-aurinko. Pihalla on lisäksi erillinen nuotiopaikka ja grillikota, missä kesäillat menee mukasti grillaten ja seurustellen. Nuotiopaikan yhteydessä myös savuspönttö.

Lähesniemi on mainio tukikohta Ähtäriin tutustumisen kannalta. Ähtäri Zoon eläinpuisto pandoineen, ahmoineen ja lumileopardeineen sijaitsee vain 15 kilometrin päässä ja tarjoaa paljon elämyksiä koko perheelle. 30 kilometrin päässä sijaitsee maankuulu Kyläkauppa Veljekset Keskinen, jossa saa helposti kulumaan vaikka koko päivän!

Ulkoilumahdollisuuksiakin löytyy roppakaupalla – onhan mökki aivan upean luonnon äärellä. Uimapaikkojen ja luonnonkohteiden lisäksi lähistöltä löytyy paitsi Moksunniemen golfkenttä, myös ratsastustalli. Ähtärinjärvessä on totta kai hyvät kalastusmahdollisuudet, ja mökin oma soutuvene ja siihen on mahdollista saada kiinnitettävä pieni perämoottori, joka kalaretkien helpottamiseksi. Kalansaalis valmistuu kätevästi mökin kaasugrillissä tai savustuspöntössä!

Talvisaikaan Vuorenmaan laskettelukeskus palvelee vain 20 kilometrin päässä tarjoten hohtavia hankia ja hurjia elämyksiä. Murtomaahiihtoa suosiville puolestaan löytyy valaistu hiihtolatu alle 7 kilometrin päästä mökistä! Puilla lämpiävä aito rantasauna on ihana kokemus niin kesällä kuin talvellakin. Rohkeimmat voivat uskaltautua avantoonkin talvisen tähtitaivaan alla.

Lähesniemessä koko perhe pääsee nauttimaan mökkielämästä, saunomisesta, uimisesta, veneilystä ja kaikesta hauskasta ja ainutlaatuisesta, mitä Ähtäri tarjoaa!

Käy tutustumassa tarkemmin mökkiin netissä Jekusemokit.fi tai Fb:ssä Jekusen Mökit, Fb;stä löydät myös parhaat äkkilähtötarjoukset

 

Features

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message

    1 person bookmarked this place