Kirjaudu / Sign In

6 Alkaen / Starts from 70,00€

Leena’s B&B, Inkoo

Kocksbyntie 269

Leena’s B&B sijaitsee Inkoon Degerbyssä rauhallisella paikalla luonnon keskellä. Espoo on 39 km:n päässä, ja Lohjalle on 20 km. Yksityinen pysäköintialue ja WiFi ovat asiakkaiden käytettävissä ilmaiseksi. Aamiainen kuuluu hintaan vain päärakennuksessa, muttei kesähuoneissa.

Huoneissa on suomalaisia designesineitä ja käsin tehtyjä tekstiilejä. Majoituspaikassa on yhteinen oleskelualue.

Savusauna on varattavissa lisämaksusta. Kesäisin asiakkaat voivat käyttää ulkokeittiötä sekä grillausvälineitä ja ruokailla puutarhan ulkopaviljongissa.

Lähistöllä voi harrastaa hiihtoa ja ratsastusta. Golfkenttä on vain 11 km:n päässä. Helsingin keskustaan on 45 km, ja Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee 59 km:n päässä.

Features

Sijainti / Location

Review (1)

1.5 out of 5.0
Palvelu / Service 1.0
Hinta / Value 1.0
Sijainti / Location 1.0
Puhtaus / Cleanliness 3.0
  • Vesa
    18 heinäkuun, 2021 at 1:08 pm

    Varasimme ”yläkerran huoneen.” Olikin pelkka parvi! Emme voineet jäädä, koska emäntä oli töykeä ja erittäin epäystävällinen. Asiakaspalvelun taso surkea! Ensi töikseen nosti metelin, kun kävelin eteisen matolla kengät jalassa. Seuraavaksi määräsi, että jos käymme suihkussa, suihkukaappi on pestävä ja kuivattava joka kerta. Aamupalastakin olisi pitänyt edell päivänä jo tietää, montako leipäviipaletta syö.
    Emme uskaltaneet jäädä koko paikkaan pelottavan emännän takia. Pyysimme puolet hinnasta takaisin, ei herunut. Eli maksoimme turhasta 95 euroa. Mielestäni emäntä on väärällä,alalla, palveluala ei selvästikään sovi hänelle.

    Helpful Review 11

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message