Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Levistar Levilomahuoneisto, Levi-Kittilä 4

  Postintie 1, 99130 Sirkka

  Näppärä ja kauniisti sisustettu Levistar lomahuoneisto aivan Levin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä. – Levi asunto sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, josta oma sisäänkäynti ulkoportaiden kautta. – Parvekkeelta on näkymä ilta-auringon ja Pallaksen puolelle. – Huoneistossa on tupakeittiö, nukkumaparvi ja kylpyhuone, jossa oma sauna. – Keittiön varustelu: jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, (ei uunia), astiasto 4 hlölle. – Nukkumapaikat: parvella 3 erillissänkyä, alakerrassa 120 cm vuode. Huom. Omat lakanat tarvitaan. Mahdollisuus myös tilata lakanat valmiiksi pedattuna erillisellä korvauksella. – Oleskelutilassa sohva, ruokapöytä, taulu-TV, myös parvella on TV. – Asunnon varusteluun kuuluu: WC, bidee, suihku, hiustenkuivaaja ja oma sähkösauna. – Pyykinpesukone löytyy talon yhteisistä tiloista. – Vaatteiden kuivauskaappi on eteistilassa. – Aamupala mahdollinen pihapiirissä olevassa ravintolassa alkaen 12/2020 alkaen Instagramista ja Facebookista meidät löytää hakemalla ”leviloma”, sivuilta löydät aktiviteetti ja ulkoiluideoita Levin loma-keskuksen ympäristössä.

  Sivuiltamme https://leviloma.com/fi/ löydät ajantasalla olevan varauskalenterin.

  Hieman tarinaa meistä. Olemme kaksi etelä-suomalaista Lapinhullua. Huomasimme viettävämme lomamme pohjoisessa Suomessa ja varsinkin Levillä. Levin monipuoliset liikuntamahdollisuudet ympäri vuoden, upea luonto, hyvät kulkuyhteydet sekä alueen palvelut olivat merkittävimmät syyt valita Levi. Koska emme voi olla Levin kodissamme aina, päädyimme vuokraamaan sitä tarvitseville, niin kuin mekin olemme aiemmin saaneet vuokrata toisten loma-asuntoja. Toivomme teidän kokevan Levillä unohtumattomia elämyksiä, ja löytävän sen lumon, joka saavat teidätkin palaamaan tänne uudelleen.

  Levi on hiihtäjän paratiisi. Latuja riittää joka suuntaan, maastot ovat vaihtelevia ja reitin voi suunnitella toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Levin keskeinen sijainti mahdollistaa myös muiden läheisten hiihtoalueiden haltuunoton. Levin latujen lisäksi mm. Kittilässä, Ylläksellä, Oloksella, Pallaksella ja Raattaamassa löytyy upeita maastoja.

  Ominaisuudet / Features

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness