Kirjaudu / Sign In

8

Manun Mökki, Kauhava

Kujalantie 53, Kauhava

Manun mökki löytyy rauhalliselta paikalta lakeuden laidalta. Mökiltä vain 10 km matka huvipuisto Powerparkiin, joka on Etelä-Pohjanmaan matkailukohde ykkönen. Pyöröhirsimökin terassilta aukeaa laaja peltomaisema, eli silmä ei pökkää niinkuin täällä sanotaan. Viereisellä pellolla laiduntaa hevonen ja poni joita voi käydä ihastelemassa.

Päämökissä nukkumapaikat neljälle-viidelle henkilölle: yksi parisänky ja levitettävä vuodesohva ja sohvan päällä parvisänky. Mökki on hyvällä varustuksella: pesuhuoneessa wc ja suihku, lattialämmityksellä sekä pesukone. Keittiössä kattava astiasto keittovälineineen sekä kodinkoneineen. Viilennystä kesähelteille tuo mökkiin ilmalämpöpumppu. Lasitetulla terassilla ruokapöytä+ pieni sivupöytä tuoleineen.

Mökin viereen on rakennettu vuonna 2021 hirsinen Maijan mökki, jossa nukkumapaikat neljälle henkilölle: yksi parisänky ja levitettävä vuodesohva. Näin ollen isompikin perhe voi nukkua erikseen useammassa rakennuksessa.

Pihapiirissä saunarakennus, jonka takkahuoneessa kaksi sänkyä. Saunan pesuhuoneeseen tulee kunnan kesävesi ja vesi lämpiää kotapadassa.

Pihasaunan viereltä löytyy vuokrattavissa oleva kylpytynnyri. Varsinkin talvikeleillä tähän mukavuuteen on ihana pulahtaa. Makkarat paistuu hiiligrillissä, paviljongin alla myöskin kesäkalusteet.

varaukset ja tiedustelut numerosta: 050 5642456

Katso varauskalenteri mökkisivuiltamme: https://www.rantatienlomamokit.fi

sähköposti: ristolahti@netikka.fi

Mukavia lomahetkiä toivottaen: Rantatien lomamökit

Risto ja Paula Lahti

Features

Pricing

  • Lemmikkieläinmaksu
    10,00 €
  • Loppusiivous
    100,00 €
  • Liinavaatesetti
    14,00 €

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message