Kirjaudu / Sign In

10-15 1 000,00€ - 1 400,00€

Rantakallio, Parikkala

Parikkala

Rantakallio sijaitsee Parikkalan Melkoniemessä Simpelejärven Haapalahden itärannalla, ilta-aurinko paistaa erinomaisesti.

Huvilan erikoisuutena on Itä-Suomessa harvinainen iso ulkoporeamme jossa voi perheen tai kaveriporukan kanssa rentoutua lämpöisessä porealtaassa viileammälläkin säällä. Asiakkaamme ovat kovasti kiitellet allasta. Kalastukseen olemme erityisesti panostaneet, tarjoamme tarvittaessa veneitä isommallekin porukalle. Vuokraamme myös 2,3 hp Honda moottoreita. Lapsille löytyy hiekkalaatikko, keinu, pulkat, liukurit ja playstation.

Huvilalle voi majoittua viiteen makuuhuoneeseen ja aulan levitettävään sänkyyn 14 aikuista. Kaikissa kolmessa kerroksessa on oma wc.
Huvila on nykyaikaisesti varustettu. Olohuoneen sohvalla voi katsella Suomen TV-kanavien lisäksi ilmaisia satelliittikanavia isosta Sonyn 55 tuumaisesta taulutelevisiosta, nopea langaton laajakaista kuuluu luonnollisesti myös varusteisiin. Tasaisen lämmön takaa ympäristöystävällinen maalämpöpumppu ja kaikissa lattioissa oleva vesikiertoinen lattialämmitys

Keittiössä on Tulikiven takkaleivinuuni,liesitaso, uuni, tiskikone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni ja runsas astiasto. Kunnallinen vesi on laadultaan erinomaista. Lomaillan huipennukseksi voi puulämmitteisen saunan lauteilta laskeutua rentoutumaan sisäporeammeseen tai ulkona aina lämpimään isoon ulkoporeammeeseen. Takkahuonessa voi nauttia illan päätteeksi Tulikiven takan loisteesta.

Mikäli Rantakallio on varattu tai ei ole sopivan kokoinen kannattaa tutustua meidän huviloihin Villa Niemelä ,Tarula, Raikala, Villa Red House, Hiekkaranta ja Villa Saimaa hinnat sivulta löytyy linkki. Rantakallio soveltuu isompiinkin juhliin kun varaat viereiset huvilat Villa Niemelän ja Tarulan löytyy majoitustilaa 30 hengelle.

Tule viettämään lomaasi tai perhejuhlia rauhalliseen maalaisympäristöön nykyaikaisesti varustetulle huvilalle Annan mielelläni lisätietoja, älä epäröi kysyä.

 

Features

Pricing

 • Löppusiivous
  150,00 €
 • liinavaatteet

  Henkilö

  10,00 €
 • Viikko

  Kesä- heinä, ja elokuu

  1 400,00 €

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Varaus / Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Have a coupon?
This coupon was added
Login to Book

Viesti / Message