Kirjaudu / Sign In

6

Silfvastas Holiday Homes Honey, Lapinjärvi

Pukaro, Lapinjärvi

Silfvastas Holiday Homes Lomahuoneisto Honey oli Suomen Paras Mökki 2019- kilpailija. Onko sinulle tärkeää, että lomanviettopaikkasi on suhteellisen lyhyen matkan päässä kodista? Viihdytkö aidossa maalaisympäristössä kauniissa pihapiirissä? Silfvastas Holiday Homes sijaitsee eteläisessä Suomessa hyvien yhteyksien päässä kuutostien varrella 40 km Kouvolasta ja 100 km Helsingistä. Hyvä maamerkki on K Neste Pukaron Paroni.

Lomahuoneisto Honey on hyvin varustettu, tilava (70 m2) majoitustila. Se sijaitsee entisen maatilan puutarhamaisella tontilla, jonka ohi virtaa Taasianjoki. Ympärillä aukenee peltomaisema.

Itse huoneistossa on erillisessä makuuhuone, jossa on vuoteet kolmelle vieraalle. Hyvin varustettu keittiö antaa toimivat mahdollisuudet päivittäiseen ruuanlaittoon. Kaapeista löytyy kahvia, teetä, suolaa ja sokeria yms.  Pieni mukava grillimaja tarjoaa myös mahdollisuuden ruuan valmistukseen käyttäen kaasugrilliä, mutta jos hiiligrilli on mieleisempi, niin sekin onnistuu. Keittiön yhteydessä on kaksi runkopatjavuodetta. Oleskelutilassa on kuuden hengen suuri ruokapöytä, sohvaryhmä, TV ja jopa piano. Lisäksi siellä on yksi makuupaikka.

Huoneistossa on hyvät saniteettitilat (suihkukaappi). Asukkailla on mahdollisuus nauttia olostaan aidossa puulämmitteissä saunassa Taasianjoen rannalla.

Ympäristöstä löytyy lenkkeilymaastoja, polkupyöriä saa käyttää vapaasti, samoin pelata erilaisia pihapelejä. Joessa on mahdollista myös uida sekä kalastaa. Lähikaupungit kuten Porvoo, Loviisa, Kotka, Hamina ja Lappeenranta tarjoavat myös omia palveluitaan.

 

 

Features

Pricing

 • Liinavaatteet ja pyyhkeet

  Asiakkaat voivat ottaa myös omat liinavaatteet.

  7,00 €
 • Lemmikkieläinmaksu

  Maksu on koko oleskelun ajalta.

  15,00 €
 • Polkupyörät

  Polkupyöriä saa lainata.

  Free

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Varaus / Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Have a coupon?
This coupon was added
Login to Book

Viesti / Message