Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Skitunäsin vuokramökki, Pyhtää 10-15

  Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää

  Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota. Lisätietoa ja kuvia, varauskalenterit ja hinnat osoitteessa https://kotteria.com/skitunasin_vuokramokki/

  Vuokramökissä on iso avara oleskelutila ja takka, kolme makuuhuonetta, makuusoppi saunan yläpuolella, puulämmitteinen sauna, pesu- ja pukuhuone ja kaksi wc:tä. Isolla parvella on makuutilat kuudelle ja iso huvipelaamiseen soveltuva biljardipöytä. Skitunäsin vuokramökki soveltuu parhaiten 10-12 henkilölle. Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on tarvittaessa vuokrattavissa.

  Saunan yläpuolella sijaitseva makuusoppi on pieni huone, jonne on sisäänkäynti ulkoa, saunan terassilta. Makuutilaan pääsee tikapuita pitkin, eikä se se sovellu liikuntarajoitteisille. Makuusopissa on 120cm leveä sänky.

  Vuokramökissä on täysin varusteltu ruoanvalmistuskeittiö ja kattavat ruokailuvälineet ja tarjoiluastiat noin 14 henkilölle. Keittiössä on liesi, uuni, astianpesukone, korkea jää-pakastinkaappi, erillinen matala jääkaappi ja mikroaaltouuni. Keittiössä on myös kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja vatkain.

  Vuokramökissä on pieni tunnelmallinen mökkisauna. Laude on noin 1,8 metriä pitkä, joten kerrallaan saunaan mahtuu 3-4 kylpijää. Saunassa on puilla lämmitettävä kiuas, pesuhuoneessa suihku ja wc. Mökissä myös erillinen wc. Polttopuut löytyvät varaston seinustalla olevasta polttopuuvarastosta. Mökkisaunan lisäksi Skitunäsissä on erillinen puulämmitteinen rantasauna aivan meren äärellä. Rantasauna on rantakalliolle hinattu tyylikäs kärrysauna, johon mahtuu kerrallaan noin 10 kylpijää. Rantasaunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä ja upeasta merinäköalasta. Sauna edustalla on myös pieni vilvoitteluterassi.

  Vuokramökillä on kookas veranta, jossa on istuskeluryhmä noin 8 henkilölle. Saunan terassilla on istuskeluryhmä neljälle. Pääsisäänkäynnin vieressä on lisäksi grilliterassi, jossa on erillinen kaasugrilli ja mahdollisuus myös ulkoruokailuun. Aivan rannan tuntumassa on rantaterassi ja mukava nuotiopaikka isommallekin porukalle. Lisää tuoleja löytyy varastosta.

  Metsän rajassa on myös hirsinen avonuotiolla varustettu grillikota. Grillikodassa on tilaa noin 8-10 henkilölle. Grillikodassa on nuotioteline ja grilliritilä. Kodassa on myös muutama halsteri tarjolla. Lisäksi varastossa on lisäritilä käytettävissä, jonka voi halutessaan viritellä kodan nuotiotelineelle. Kotanuotio soveltuu mainiosti myös talvigrillaukseen.

  Lisätietoa muista Kotterian Etelä-Suomessa sijaitsevista mökeistä osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/

  Tiedustelut ja yhteydenotot 0400534269, asiakaspalvelu@kotteria.com

  What do you want to do ?

  New mail

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • VUOKRAHINNAT https://kotteria.com/skitunasin_vuokramokki/

   Vuokrahinnat vaihtelevat sesongin mukaan välillä 220-750

   220 €
  • Liinavaatteet ja pyyhkeet

   Liinavaatesetti loman ajaksi käyttöön yhdelle

   15 €
  • Lemmikkimaksu

   Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Lemmikkimaksu on 10e/vrk

   10 €
  • Perusloppusiivous

   Mökille voit tilata siivouspalvelun. Pesusloppusiivous ei sisällä keittiön siivousta

   160 €
  • Täysloppusiivous

   Täysloppusiivous sisältää myös keittiön siivouksen

   220 €

  Video

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness