Kirjaudu / Sign In

Aulangon Rantahuvila, Hämeenlinna

Aulangon-Heikkilän tie 168, 13900 Hämeenlinna

Aulangon Rantahuvila oli Suomen Paras Mökki 2019- kilpailija.

AULANGON RANTAHUVILA on erähenkinen rauhan tyyssija kaikilla mukavuuksilla. Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, golfaa, lumikenkäile, ui, lähde pilkille, hiihtoladulle tai kylpylään – tai vain nauti omasta rauhasta, ympäri vuoden! Noin 5–20 henkilön ryhmille räätälöity ainutlaatuinen monitoimihuvila sijaitsee Hämeenlinnassa Aulangonjärven kansallismaisemassa. Keskellä luonnon rauhaa, mutta silti vain kivenheiton päässä Aulangon alueen ja Hämeenlinnan kaupungin palveluista.

Vuoden 2017 lopussa valmistunut 152 neliömetrin Aulangon Rantahuvila sijaitsee vain 5 metrin päässä rannasta, joten sen terassilta voi pulahtaa järveen, lähteä souturetkelle, melomaan tai suppailemaan tai talvella kirmaista hiihtoladulle tai kirjolohipilkille. Ulkoilun jälkeen voi rentoutua sekä helppokäyttöisessä sähkösaunassa että idyllisessä puulämmitteisessä saunassa, eli peräti 15 vierasta saunoo samaan aikaan. Leidit, äijät, vauvat ja vaarit, kaikki saunaan! Yhdessä tai erikseen!

Nykyajan mukavuuksista huolimatta henkii Aulangon Rantahuvilan sisustus entisaikain tunnelmaa. Et löydä valkoisia kipsilevyseiniä, moderneja huonekaluja, suuria lasipintoja tai viimeisintä designia, mutta löydät tunnelman, joka ei jätä kylmäksi. Paikallisten puuseppien kädenjälki näkyy rouheassa sisustuksessa ja vahvoissa huonekaluissa. Materiaalit ovat pääosin puuta ja tunnelma niiltä ajoilta, kun Suomi vielä eli puusta ja timpurit olivat rautaisia jätkiä.

PÄÄSALI: Aulangon Rantahuvilan noin 45 m2 kokoisessa ja lähes kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen kahden vuodesohvan ansiosta. Nukahtaminen hyvässä seurassa on sallittua. Tilassa on lisämaksuton langaton internet-yhteys ja isot taulu-tv:t palvelevat televisioina tai kokousnäyttöinä. Ruokasalista on suora yhteys isolle terassille, johon on pääsy myös kahdesta eri saunasta, joista toinen on erähenkinen puusauna ja toinen sähkölämmitteinen. Läheisyydestä löytyy myös kylpypalju. Kaikki tämä aivan Aulangonjärven rannalla!

MAJOITUS: Vuodepaikkoja Aulangon Rantahuvila tarjoaa yhteensä noin 15 henkilölle neljässä makuuhuoneessa sekä pääsalin vuodesohvilla. Lisämajoitustilana toimii erillinen pieni majoitusaitta neljälle henkilölle, tämäkin aivan rantaviivan tuntumassa. Peittoja ja tyynyjä kohteessa on vuodepaikkoja vastaava määrä. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja muutamalle vieraalle.

KEITTIÖ: Keittiön varusteina ovat astiastot 20 henkilölle, sähköhella ja -uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, Moccamaster-kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SÄHKÖSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Aulangon Rantahuvilan sähkösaunan lauteille mahtuu kerralla 8 löylyttelijää. Pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Vessoja on peräti kolme, jotta isonkin porukan aamutoimet onnistuvat ilman turhaa odottelua.

PUUSAUNA: Huvilan toisessa päädyssä on erähenkinen puulämmitteinen sauna, jossa siinäkin on varusteina kaikki nykyajan mukavuudet. Puusaunan löylyistä nauttimaan mahtuu kerralla 7 saunojaa. Myös puusaunasta on suora pääsy terassille.

KYLPYPALJU JA POREALLAS: Puilla lämmitettävä kylpypalju sijaitsee terassin vieressä rannan tuntumassa ja sinne pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin. Paljusta saunaan, laiturille ja järveen tai avantoon! Aulangon Rantahuvila tarjoaa puitteet paljuiluun kesällä ja talvella!

Terassilla sijaitsee myös helppokäyttöinen sähkölämmitteinen ulkoporeallas, jossa loikoillessa kelpaa katsella upeaa järvimaisemaa!

GRILLAUS: Piha-alueella on käytössä ronski siirrettävä hiiligrilli (grillihiilet pyydämme tuomaan itse).

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Aulangon Rantahuvilan rannasta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Aulangonjärvelle, Sibeliuksen kansallismaisemaa ihaillen. Tiedä vaikka kirjolohen nappaisit pannuun paistumaan! Talviaikaan järven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään ja luistellaan.

ULKOILUREITTI: Aulangon Rauhan alueen lähistölle on merkitty oma lähiulkoilureitti, jossa voi harrastaa pientä patikointia lumettomana tai vähälumisena aikana. Reittikartan voi lainata mukaan huvilalta. Myös upea Sibeliuksen Metsä sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä!

HINNOITTELU: Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella. Hinta riippuu mm. mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Aulangon Rantahuvilan hintaan sisältyy 152 m2 ilmastoidun päärakennuksen tilat puulämmitteistä saunaa lukuunottamatta. Lisäpalveluina on mahdollista tilata majoitusaitan käyttö, puulämmitteisen saunan käyttö, kylpypaljun käyttö, loppusiivous, liinavaatteet pedattuina tai pinkkana sekä pyyhkeet. Puusaunan ja kylpypaljun käyttö ei sisällä lämmitystä ellei sitä ole erikseen tilattu.

Pyydä tarjous Aulangon Rantahuvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi.

 

Features

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message