Kirjaudu / Sign In

1

Kuhmoisten saunamökki, Kuhmoinen

Kuhmoinen

Kuhmoisten saunamökki on äänestetty voittajaksi Suomen Paras Mökki 2019 -kilpailussa!

Pieni saunamökkimme sijaitsee Kuhmoisissa. Lehti-ilmoituksen avulla löytyi sopiva järvenrantatontti vuonna 2005 ja rakentaminen alkoi 2006 keväällä. Asuimme ensimmäiset kesät vanhassa asuntovaunussa, kunnes mökki saatiin valmiiksi. Koska mökissä on vain takka, sänky ja tv, rakensimme erillisen kesäkeittiön pihapiiriin. Myös vieraille piti saada majoituspaikka, joten tontille rakennettiin yhdistetty varasto-/vierasmajarakennus.

Mökki on meille paikka, jossa voimme mieheni kanssa toteuttaa yhteisiä ideoitamme ja ideoita tuntuukin meillä riittävän! Viimeisimpänä laajensimme mökin ja kesäkeittiön välissä ja ympärillä olevan terassin isommaksi ja toimivammaksi. Nyt ei hiekka kulkeudu enää sisään.

Mökillä on aurinkosähkö, ulkohuussi ja juomavesi tuodaan kanisterilla kotoa. Mökiltä löytyy myös maakellari, kompostori ja erillinen katettu tiskikatos patoineen.

Vietämme mökillä kivoja kesäjuhlia mutta parasta siellä on luonto, hiljaisuus ja rauha.

What do you want to do ?

New mail

Features

Sijainti / Location

Reviews (2)

 • Pirjo Huikko
  20 joulukuun, 2019 at 5:22 pm

  Mökki nro 10 👍 Niin viehättävä ! Sopivan pieni. Kaikki tarvittava löytyy. Kauniisti laitettu pihapiiri. Vieraille on yösijat. Voisin kuvitella nauttivani tuolla rauhasta. Olisi aito mökki eikä toinen omakotitalo.

  Helpful Review
 • Pia Lindholm
  7 joulukuun, 2019 at 1:08 pm

  Pikkarainen söpö mökki ehdottomasti paras. Mökki ja sen ympäristö on saatu todella houkuttelevaksi. Lämminhenkinen ja kuitenkin tyylikäs. Näkee, että kaikki mietitty vimpan päälle. Kyseessä ei ns nuhruinen mökki jonne viedään sitä sun tätä. Sitäkin näkee. Miljöö kutsuva, rauhoittava ja sitä kaunista, arvokasta Suomea..
  Mökkimatka pääkaupungista sopiva jonka ajaa myös lyhkäselle käynnille.
  Tämä on hemi.

  Helpful Review

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message