Kirjaudu / Sign In

6 390,00€ - 990,00€

Tunturitähti, Ylläsjärvi

Kaarnikkakuja 30

Tervetuloa Ylläsjärven Tunturitähteen!

 

Tämä hyvin varusteltu hirsimökki sijaitsee rauhallisella Lainion alueella aivan metsän reunassa. Kittilään ja Ylläkseen on molempiin parinkymmenen kilometrin ajomatka. Lapin ainutlaatuinen luonto ympäröi mökkiä joka suunnalta, ja ikkunoista aukeaa mahtava näkymä suoraan tunturiin. Täällä nautit luonnonläheisestä ulkoilulomasta omassa rauhassa, kattavien harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä.

 

Tunturitähdessä harrastusvaihtoehtoja piisaa, oli valintasi sitten hiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, patikointi tai pyöräily. Levin ja Ylläksen hohtavat rinteet ovat loistava kohde päiväretkelle, ja moottorikelkkareitti alkaa vain 200 metrin päästä pihasta. Talvilomasesongista eteenpäin lähin hiihtolatu löytyy aivan kivenheiton päästä mökiltä.

Mökin ympäristöstä löytyy runsaasti erilaisia patikointi- ja vaellusreittejä, jotka tarjoavat upean tilaisuuden tutustua pohjoiseen luontoon. Ylläksen alue valittiin Suomen parhaaksi maastopyöräilykohteeksi vuonna 2019, ja alueella on myös loistavia talvipyöräilymahdollisuuksia. Mikset siis kokisi tunturia sähköpyörän selästä käsin tai tutustuisi jännittävän alamäkipyöräilyn maailmaan?

Tunturitähti on mainio majoituskohde myös metsästyksestä ja kalastuksesta innostuville: mökin ympäristössä aukeaa 500 000 hehtaaria metsästysmaita sekä kattavat kalastusvedet. Yksi Suomen parhaista lohijoista, Tornion-Muonionjoki, sijaitsee päiväreissun päässä, mutta hyviä kalavesiä löytyy myös lähempää Lainiojoelta ja lähistön järvistä.

Perheille ehdoton ykköskohde on Lainion lumikylä eli SnowVillage, johon on mökiltä matkaa vaivaiset 1,6 kilometriä. Lumikylä on taianomaisen taidokas, jäästä ja lumesta rakennettu ihmemaa. Täältä löydät myös lähimmät ravintolat, jos pitkän ulkoilupäivän jälkeen et jaksakaan laittaa ruokaa Tunturitähden hyvin varustellussa tupakeittiössä.

 

Tule viettämään unohtumaton loma Pohjois-Suomessa!

Käy tutustumassa tarkemmin mökkiin netissä Jekusenmokit.fi tai facebookissa Jekusen Mökit, Fb:stä löydät myös parhaat äkkilähtötarjoukset

 

Features

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message