Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  1 person bookmarked this place

  Vätälän saari, Äänekoski 4

  Kantoniementie 35, 44170 Hietama

  Kesäkäytössä oleva entinen tukkilaiskämppä, joka on täysin uudistettu. Se sijaitsee omassa, noin 0,18 ha saaressa,  keskikokoisen Naarajärven (leveys 1,5 km ja pituus 1,5 km) ja Suojoen yhtymäkohdassa. Saareen on portilla suljettava kävelysilta, autopaikka on sillan päässä. Pehmeäpohjainen ranta on syvä. Piha on luonnontilainen, lehtipuuvoittoinen ja osin ruohikkoinen.

  Puurakenteisen, 22 m2:n mökin lisäksi saaressa on rantasauna ja puucee. Rannassa on laituri ja oma vene. Pihalta avautuu näköala järvelle, joelle ja pelloille.

  Paikkaan ovat myös lemmikkieläimet tervetulleita.

  Vätälän saari oli Suomen Paras Mökki 2019 -kilpailija.

  TILAT
  Mökki: tupa ja keittosyvennys, parvi. Parvella vuoteet kahdelle ja lisävuoteena tuvassa avattava vuodesohva kahdelle. Sauna: puulämmitteinen, 2-4 saunojalle, kantovesi järvestä, pukuhuone.

  VARUSTUS
  Valaistus aurinkosähköllä, kaasuliesi, nestekaasujääkaappi, ruokailu- ja ruuanlaittoastiat, puulämmitteinen takkauuni, polttopuut, ulkokäymälä, radio, ulkogrilli, juomavesi haettava omistajalta (350 m) tai tuotava mukana.

  ETÄISYYDET
  Helsinki 330 km, Jyväskylä 45 km, Äänekoski 11 km. Lentokenttä 25 km,rautatieasema 45 km, bussipysäkki 1km, ravintola 1,5 km, kauppa 11 km, lähinaapuri 70m (toisella rannalla), omistaja 350m.

  LISÄKSI
  Mökki toimii omavaraisperiaatteella eli mukana on tuotava tyynyliinat, lakanat ja pyyhkeet sekä wc- ja talouspaperit ja tarvittavat pesuaineet. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta loman aikana ja loppusiivouksesta lähtöpäivänä (siivousvälineet ja -aineet mökillä). Loppusiivouksen voi tilata myös etukäteen hintaan 40 € sekä liinavaatteet hintaan 10 €/henkilö. Omistajalta on vuokrattavissa polkupyöriä. Saaresta on veneyhteys Naarakoskeen. Kartanokievarista (1,5 km) on saatavissa koskikalastuslupa Naarakoskeen.

  HINNAT
  390 €/viikko, 190 €/viikonloppu, 65 €/vrk (viikot 25-33).

  Juhannus hinnoitellaan erikseen.

  320 €/viikko, 160 €/viikonloppu, 60 €/vrk (viikot 18-24 ja 34-44 tai sopimuksesta muina aikoina)

  Mökki on käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 11.00 Viikonlopun varauksessa perjantaista klo 16.00 sunnuntaihin klo 22.00. Minimivarausaika on 2 vrk.

  Lisätietoja ja muut Vätälän tilan mökit osoitteessa www.vatalantila.com

   

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • Loppusiivous
   40 €
  • Liinavaatteet
   10 €

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness