Kirjaudu / Sign In

Villa Kaunisto, Nokia

Kaunistontie 155, Nokia

Villa Kaunisto Nokialla Pirkanmaalla tarjoaa lomanviettopaikat isolle porukalle, juhlatilat 50 hengelle ja ison 20-25 hengen saunan aivan Kuloveden rannassa

Kaunisto soveltuu isonkin porukan lomanviettoon tai erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa yritysjuhliin. Kaunistossa on iso 50 hengen kelotupa ja sen vieressä 3 hirsimökkiä, joissa yhteensä 18 vuodepaikkaa. Erityisjärjestelyin Kaunistossa on vieraillut jopa 20-40 hengen ryhmiä. Hieno rantasauna n. 20-25 hengelle. Loma-aikoina soveltuu erityisen hyvin esim. 2-3 tuttavaperheen ryhmälle. Kaunistossa pystyy pitämään esim. coronan vaatimia etäisyyksiä poikkeuksellisen hyvin. Oma rauhallinen pitkä ranta ja suojaisa tontti. Myös lasten hiekkaranta.

Kaunistossa on vietetty lomaviikkoja, yritystapahtumia, syntymäpäiviä, häät, polttareita, varpajaisia, pikkujouluja, urheiluseuran saunailtoja, kaveriporukan viikonloppuja ym. ja myöskin Luonto-Liiton kesäleirejä.

Hinta- ym. tarkemmat tiedot saa lähettämällä tämän LOMAKKEEN sivulta Yhteystiedot tai soittamalla tai lähettämällä spostia. Lisäkuvia ja tarkempia tietoja kotisivulla kaunisto.wordpress.com.

Features

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message