Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Villa Kaunisto, Nokia 10-15

  Kaunistontie 155, Nokia

  Villa Kaunisto Nokialla Pirkanmaalla tarjoaa lomanviettopaikat isolle porukalle, juhlatilat 50 hengelle ja ison 20-25 hengen saunan aivan Kuloveden rannassa

  Kaunisto soveltuu isonkin porukan lomanviettoon tai erilaisiin juhlatilaisuuksiin tai vaikkapa yritysjuhliin. Kaunistossa on iso 50 hengen kelotupa ja sen vieressä 3 hirsimökkiä, joissa yhteensä 12 vuodepaikkaa. Erityisjärjestelyin Kaunistossa on vieraillut jopa 20-40 hengen ryhmiä. Hieno rantasauna n. 20-25 hengelle. Loma-aikoina soveltuu erityisen hyvin esim. 2-3 tuttavaperheen ryhmälle. Kaunistossa pystyy pitämään esim. coronan vaatimia etäisyyksiä poikkeuksellisen hyvin. Oma rauhallinen pitkä ranta ja suojaisa tontti. Myös lasten hiekkaranta.

  Kaunistossa on vietetty lomaviikkoja, yritystapahtumia, syntymäpäiviä, häät, polttareita, varpajaisia, pikkujouluja, urheiluseuran saunailtoja, kaveriporukan viikonloppuja ym. ja myöskin Luonto-Liiton kesäleirejä.

  Hinta- ym. tarkemmat tiedot saa lähettämällä tämän LOMAKKEEN sivulta Yhteystiedot tai soittamalla tai lähettämällä spostia. Lisäkuvia ja tarkempia tietoja kotisivulla kaunisto.wordpress.com.

  Ominaisuudet / Features

  Video

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness