Kirjaudu / Sign In

10-15 250,00€ - 950,00€

Villa Kaunisvirta, Pyhtää

Strukantie 38, Pyhtää

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Mökillä on majoitusmahdollisuudet 12 henkilölle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa. Palju vuokrattavissa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

Tässä kelohirsimökissä on kaikki tarvitsemasi modernit mukavuudet. Tilava olohuone kutsuu sinut rentoutumaan takkatulen äärellä ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta. Keittiö on täysin varusteltu, jotta voit valmistaa herkullisia aterioita perheellesi ja ystävillesi. Makuuhuoneet ovat viihtyisiä ja tarjoavat rauhallisen paikan levätä ja ladata akkuja.

Kaunisvirran lomakohde koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päärakennuksesta ja saunamökistä, joissa majoittuu yhteensä enintään 12 henkilöä. Molemmissa mökeissä on makuutilat, suihku ja wc. Saunamökissä on nukkumaparvella erilliset sänyt neljälle ja päärakennuksessa on kolme erillistä makuuhuonetta, joissa majoitus 8 henkilölle. Alakerrassa on yksi makuuhuone, jossa on 140 cm leveä pieni parvivuode. Yläkerrassa on kaksi isompaa makuuhuonetta, joista toisessa on 2 x 90 cm sängyt ja toisessa 4 x 80 cm sängyt. Osa sängyistä on sijoitettu vierekkäin. Kakkoskerrokseen kulku melko jyrkkiä portaita pitkin.

Päämökissä on myös tunnelmallinen oleskelutila, jossa on tunnelmaa luomassa takka ja mukava iso sohva. Kaunisvirran päärakennus on kooltaan noin 105 m2 ja saunarakennus 30 m2 + parvi noin 15m2. Yhteensä noin 150m2.

Kaikissa sängyissä on peitot ja tyynyt. Liinavaatteet on erikseen vuokrattavissa. Saunan yläpuolella sijaitsevalla parvella on varapatjoja ja tarvittaessa mökkiin mahtuu majoittumaan muutama lisähenkilö. Mikäli haluat majoittaa mökillä enemmän kuin 12 henkilöä, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Vuokrahinnat ja varaukset osoitteessa https://kotteria.com/vuokramokit/kaunisvirta/varaa/

Features

Pricing

 • Palju

  Puulämmitteinen palju, 80€/vrk käytön mukaan

  80,00 €
 • Perusloppusiivous

  Perusloppusiivous

  160,00 €
 • Liinavaatteet ja pyyhkeet

  Liinavaatteet ja pyyhkeet käyttöön loman ajaksi

  20,00 €
 • Täysloppusiivous

  Täysloppusiivous sisältää myös keittiön siivouksen

  220,00 €

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Viesti / Message