Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Viesti / Message

  Villa Kiviniemi, Kangasniemi 6

  Kangasniemi

  Nimensä mukaisesti Kiviniemen vuokramökki sijaitsee suht’ kivisellä niemellä, mutta sen verran niemeä on muokattu että nurmikkoa ja hiekkarantaa löytyy riittämiin. Sekä päämökki että hulppea rantasauna-ulkokeittiö ovat rakennettu ympärivuotiseen mökkeilystä nauttimiseen. Kiviniemen ranta ja piha-alue ovat lapsiystävällisiä.

  Kiviniemen päämökki on rakennettu vuonna 1997 ja sitä on päivitetty vuonna 2019. Makuuhuoneita on kaksi ja molemmissa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneen petisohvasta saa helposti vielä kahdelle hengelle petipaikat. Kiviniemen i-muotoinen avokeittiö ja pesuhuone ovat hyvin varusteltuja. Päämökin sauna on sähkökäyttöinen.

  Toukokuussa 2013 valmistuneessa, hulppeassa rantasauna-ulkokeittiö-rakennuksen sauna on puulämmitteinen ja pukuhuoneen puolella on suihkukaappi. Ulkokeittiö on lämpölasi-ikkunoidensa ja lattialämmityksensä ansiosta myös talvikäyttöinen ja sen ruokailutilan yhteydessä on 120cm sänky.

  Isojen ikkunoiden ja sijaintinsa ansiosta ulkokeittiöstä on mahtavat maisemat Soukkio -järven selälle, auringon laskun suuntaan.

  Hinnat alkaen: 880 euroa/viikko ja 399 euroa/viikonloppu. Loppusiivous: 95 euroa. Lakana+pyyhe-settien vuokra 18 euroa on per henkilö, tai voit tuoda omat mukanasi.

  Varaa mökkilomasi:

  https://www.rockandlake.com/fi/varaa/vuokramokki/18234

  Rock and Lakella vietät aktiivisen loman ympäri vuoden, tutustu ohjattuihin luontoaktiviteetteihimme: https://www.rockandlake.com/fi/aktiiviloma

  Vuokraamme myös veneitä, lumikenkiä, SUP-lautoja, Fatbike -pyöriä jne: https://www.rockandlake.com/fi/vuokravalineet

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • Liinavaatteet

   Liinavaatteet ja kylpypyyhe

   18 €
  • Siivous

   Loppusiivous

   95 €

  Video

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness