Kirjaudu / Sign In

10-15 804,00€ - 1 725,00€

Villa Lempi, Kangasniemi

Kangasniemi

Villa Lempi on ulkokeittiöineen mainio valinta lomailuun niin perheen kesken kuin ystäväporukassakin. Tämä kesäkuussa 2013 valmistunut hulppea, alakerraltaan esteetön vuokramökki tarjoaa lomailupuitteet vaativammankin mökkeilijän makuun.

Lempi-mökin keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäiset, avarat tilat. Tämä tilaratkaisu mahdollistaa sujuvan ja mukavan yhdessä olon loman aikana, myös ruoanlaiton yhteydessä. Leppoisaa yhdessäoloa ja ruoanlaittoa voi harrastaa myös isossa ja tunnelmallisessa ulkokeittiössä.

Päämökissä on neljä makuuhuonetta joissa on yhteensä 9 sänkyä. Kaksi lisäpetipaikkaa saadaan yläkerran aulan 120 senttisestä sohvasängystä. Makuuhuoneista kolme on yläkerrassa ja neljäs, esteetön makuuhuone on alakerrassa. Mökissä on kolme wc:tä yksi yläkerrassa, inva-wc suihkuineen alakerrassa ja yksi saunan yhteydessä, eli pesuhuoneessa. Lisämukavuutta tuo lattialämmitys sekä ylä- että alakerrassa.

Lempi-mökin puulämmitteinen sauna pesuhuoneineen täyttää myös esteettömyys vaatimukset. Tämä tarkoittaa myös sitä että lapsiperheellä on siellä tilaa peseytyä, ja lapsien on suihkussa hyvä pitää tukikahvoista kiinni. Piha on sekä esteetön että lapsiystävällinen loivasti rantaan viettävä. Saunasta on rantaan vajaat 20 metriä matkaa.

Villa Lempi ”jatkuu ulkona” sillä koko rannanpuoleisen seinän vierusta on terassia noin 60 neliötä. Aurinkoisina päivinä valoa ja auringonsäteitä terassilla riittää aamusta iltaan, sillä terassi avautuu lounaaseen päin.

Hinnat alkaen: 1725 euroa/viikko ja 804 euroa/viikonloppu. Loppusiivous kuuluu vuokrahintoihin. Lakanat ja pyyhkeet voitte ottaa mukaan itse, tai vuokrata setit hintaan 18 euroa per henkilö.

Varaa mökkilomasi:

https://www.rockandlake.com/fi/varaa/vuokramokki/18234

Rock and Lakella vietät aktiivisen loman ympäri vuoden, tutustu ohjattuihin luontoaktiviteetteihimme: https://www.rockandlake.com/fi/aktiiviloma

Vuokraamme myös veneitä, lumikenkiä, SUP-lautoja, Fatbike -pyöriä jne: https://www.rockandlake.com/fi/vuokravalineet

Features

Pricing

  • Liinavaatteet

    Liinavaatteet ja kylpypyyhe

    18,00 €

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message