Kirjaudu / Sign In

Vahvistettu kohde / Verified Listing

Varaus / Booking

Lisäpalvelut / Extra Services 0
Vieraat/Guests 1
Vieraat/Guests
Kirjaudu varataksesi

Viesti / Message

  Villa Saimaansini, Mikkeli 10-15

  Heinälahdentie 9A, Mikkeli

  Villa Saimaansini tuli kolmanneksi Suomen Paras Mökki 2019 -kilpailussa!

  Vahvistaaksemme kestävän kehityksen periaatteita ja suojellaksemme upeita luontomaisemia olemme perustaneet Villa Saimaansinen läheisyyteen Kulopalovuorille METSO-ohjelman avulla luonnonsuojelualueen. Lue lisää Metsä Groupin Viestistä sivuilta 4 ja 36-37: https://issuu.com/metsagroup/docs/mgv_3-19

  Varmista lomasi ajoissa. Matkaile syksyllä kotimaassa luonnonrauhan keskellä! =)

  Verkkosivut: http://www.holidaykurki.fi/

  Löydät meidät Google Mapsista ja lukuisilta varaussivustoilta google-haulla.

  Vuokraamme myös kahta 4×8 m tapahtumatelttoja! Kysy lisää ja vietä unohtumattomat illanistujaiset, häät, valmistujaisjuhlat tai syntymäpäivät.

   

  Upea ja hyvin varusteltu Villa Saimaansini suorastaan vaatii viihtymään ja yöpymään tasokkaassa huvilassa Saimaan rannalla. Villa on remontoitu lattiasta kattoon vuonna 2015 ja tarjolla ovat nykyaikaiset majoituspuitteet kaikkine mukavuuksineen läpi vuoden. Huvilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö, joka vastaa vaativammankin kokin tarpeita. Saunoja löytyy kaksin kappalein, niin päärakennuksesta kuin rannastakin. Tilavalla takapihalla on palju, paljuterassi ja nuotio- ja grillipaikka. Talvella avaamme avannon laiturin päähän. Varustelutaso sisältää lisäksi kaksi SUP-lautaa, kanootin ja soutuveneen, jotka ovat käytössänne.

  Vuodepaikkoja (10 + 4) huvilassa on 8 sängyn verran ja 2 kahden henkilön lisävuodetta. Alakerran makuuhuoneessa on kaksi 80×200 cm vuodetta, yläkerran eteläpäädyn makuuhuoneessa on kaksi 80 cm laveria ja kaksi runkopatjaa lattialla (140 cm ja 160 cm) ja yläkerran pohjoispäädyn päämakuuhuoneessa on kaksi 90×210 cm sänkyä. Vuodesohvat (2) leviävät 140 cm leveiksi sängyiksi, joille on omat petauspatjat.

  Villa Saimaansinen takaa isolta terassilta avautuu henkeäsalpaava järvimaisema kallioneen. Terassi ja rantasaunan patio tarjoavat mahdollisuuden järjestää unohtumattomia illanistujaisia. Huvilassa on resursseja yritysten tykypäiviin ja asiakastapaamisiin, yksityishenkilöiden majoittumiseen tai erilaisiin harraste- ja leiritoimintoihin.

  Tilat: Villa Saimaansini käsittää 140 m2 kerrospinta-alaa. Villasta löytyy 3 tilavaa makuuhuonetta, keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, 2 WC:tä, kylpyhuone, sauna ja rantasauna. Makuupaikkoja 14 hengelle. Lasitettu parveke edessä, avoparveke sekä suuri ulkoterassi takana. Villassa on 100 Mb/s valokaapeli, langaton internet -yhteys, kaapeli-TV, maalämpö, lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja moderni varustelutaso, joka sallii mukavan ja korkeatasoisen majoittumisen ympärivuotisesti.

  Ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen. Hinnat eivät sisällä loppusiivousta, mutta meiltä voi ostaa loppusiivouksen majoituksen yhteydessä. Oletushinnat per 10 hlö. Lisähenkilöt +25€/hlö. Kysy tarkempia speksejä ja tarjousta!

  Ystävällisin terveisin,

  Villa Saimaansinen väki

   

  Ominaisuudet / Features

  Hinnoittelu / Pricing

  • Sesonki viikonloppu pe-su
   800 €
  • Viikonloppu alkaen
   700 €
  • Juhannusviikonloppu pe-su
   900 €
  • Sesonkiviikko
   1600 €
  • Viikko alkaen
   1200 €
  • Yksittäinen yö
   460 €
  • Loppusiivous
   90 €

  Sijainti / Location

  Lisää arvostelu / Add Review

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Palvelu / Service
  Hinta / Value
  Sijainti / Location
  Puhtaus / Cleanliness