Kirjaudu / Sign In

Villa Saimaansini, Mikkeli

Heinälahdentie 9A, Mikkeli

Villa Saimaansini tuli kolmanneksi Suomen Paras Mökki 2019 -kilpailussa!

Vahvistaaksemme kestävän kehityksen periaatteita ja suojellaksemme upeita luontomaisemia olemme perustaneet Villa Saimaansinen läheisyyteen Kulopalovuorille METSO-ohjelman avulla luonnonsuojelualueen. Lue lisää Metsä Groupin Viestistä sivuilta 4 ja 36-37: https://issuu.com/metsagroup/docs/mgv_3-19

Varmista lomasi ajoissa. Matkaile syksyllä kotimaassa luonnonrauhan keskellä! =)

Verkkosivut: http://www.holidaykurki.fi/

Löydät meidät Google Mapsista ja lukuisilta varaussivustoilta google-haulla.

Vuokraamme myös kahta 4×8 m tapahtumatelttoja! Kysy lisää ja vietä unohtumattomat illanistujaiset, häät, valmistujaisjuhlat tai syntymäpäivät.

 

Upea ja hyvin varusteltu Villa Saimaansini suorastaan vaatii viihtymään ja yöpymään tasokkaassa huvilassa Saimaan rannalla. Villa on remontoitu lattiasta kattoon vuonna 2015 ja tarjolla ovat nykyaikaiset majoituspuitteet kaikkine mukavuuksineen läpi vuoden. Huvilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö, joka vastaa vaativammankin kokin tarpeita. Saunoja löytyy kaksin kappalein, niin päärakennuksesta kuin rannastakin. Tilavalla takapihalla on palju, paljuterassi ja nuotio- ja grillipaikka. Talvella avaamme avannon laiturin päähän. Varustelutaso sisältää lisäksi kaksi SUP-lautaa, kanootin ja soutuveneen, jotka ovat käytössänne.

Vuodepaikkoja (10 + 4) huvilassa on 8 sängyn verran ja 2 kahden henkilön lisävuodetta. Alakerran makuuhuoneessa on kaksi 80×200 cm vuodetta, yläkerran eteläpäädyn makuuhuoneessa on kaksi 80 cm laveria ja kaksi runkopatjaa lattialla (140 cm ja 160 cm) ja yläkerran pohjoispäädyn päämakuuhuoneessa on kaksi 90×210 cm sänkyä. Vuodesohvat (2) leviävät 140 cm leveiksi sängyiksi, joille on omat petauspatjat.

Villa Saimaansinen takaa isolta terassilta avautuu henkeäsalpaava järvimaisema kallioneen. Terassi ja rantasaunan patio tarjoavat mahdollisuuden järjestää unohtumattomia illanistujaisia. Huvilassa on resursseja yritysten tykypäiviin ja asiakastapaamisiin, yksityishenkilöiden majoittumiseen tai erilaisiin harraste- ja leiritoimintoihin.

Tilat: Villa Saimaansini käsittää 140 m2 kerrospinta-alaa. Villasta löytyy 3 tilavaa makuuhuonetta, keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, 2 WC:tä, kylpyhuone, sauna ja rantasauna. Makuupaikkoja 14 hengelle. Lasitettu parveke edessä, avoparveke sekä suuri ulkoterassi takana. Villassa on 100 Mb/s valokaapeli, langaton internet -yhteys, kaapeli-TV, maalämpö, lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja moderni varustelutaso, joka sallii mukavan ja korkeatasoisen majoittumisen ympärivuotisesti.

Ota yhteyttä niin räätälöimme teille sopivan tarjouksen. Hinnat eivät sisällä loppusiivousta, mutta meiltä voi ostaa loppusiivouksen majoituksen yhteydessä. Oletushinnat per 10 hlö. Lisähenkilöt +25€/hlö. Kysy tarkempia speksejä ja tarjousta!

Ystävällisin terveisin,

Villa Saimaansinen väki

 

Features

Pricing

 • Sesonki viikonloppu pe-su
  800,00 €
 • Viikonloppu alkaen
  700,00 €
 • Juhannusviikonloppu pe-su
  900,00 €
 • Sesonkiviikko
  1 600,00 €
 • Viikko alkaen
  1 200,00 €
 • Yksittäinen yö
  460,00 €
 • Loppusiivous
  90,00 €

Sijainti / Location

Lisää arvostelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Varaus / Booking

Extra Services 0
Guests 1
Guests
Have a coupon?
This coupon was added
Login to Book

Viesti / Message