Kirjaudu / Sign In

8 431,00€ - 1 002,00€

Villa Tiilikka, Kangasniemi

Kangasniemi

Tiilikka-vuokrakohde koostuu päämökistä, rantasaunasta ja grillikodasta. Nämä sijaitsevat noin hehtaarin Tiilikka-saaren kärjessä. Tiilikka on siis sinulle joka haluat viettää lomaa omalla saarella, mutta ajaa autollasi mökin pihaan saakka. Uniikki sijainti selviää parhaiten katsomalla Soukkio -järven karttaa.

Tiilikka-mökki on omiaan lomailuun niin perheen kesken kuin ystäväporukassakin. Päämökissä on kolme makuuhuonetta (joista yksi on yläkerrassa), ja keittiö joka on yhdistetty ruokailutila-olohuoneeseen. Tämä avara tilaratkaisu mahdollistaa jouhevan yhdessäolon myös ruoanlaiton lomassa. Päämökissä on myös hyvin varusteltu kylpyhuone, wc ja sähkösauna.

Perinteinen puulämmitteinen sauna löytyy erillisestä rantasauna rakennuksesta. Tämän saunarakennuksen tilava pukuhuone toimii myös neljäntenä makuuhuoneena. Tiilikan varustuksiin kuuluu pihapiirin grillikota, kaasugrilli, soutuvene ja autokatos. Tiilikka-saarelta löytyy jo pihapiiristä mustikoita ja kantarelleja.

Tiilikka on mainio kokonaisuus monipuolisen mökkilomailun tarpeisiin!
Lähin kauppa, apteekki ja pankki: 22 km /20 min

Hinnat alkaen: 1002 euroa/viikko ja 432 euroa/viikonloppu. Loppusiivous: 110 euroa. Lakana+pyyhe-setti 18 euroa per henkilö tai voit tuoda omasi.

Varaa mökkilomasi:

https://www.rockandlake.com/fi/varaa/vuokramokki/18004

Rock and Lakella vietät aktiivisen loman ympäri vuoden, tutustu ohjattuihin luontoaktiviteetteihimme: https://www.rockandlake.com/fi/aktiiviloma

Vuokraamme myös veneitä, lumikenkiä, SUP-lautoja, Fatbike -pyöriä jne: https://www.rockandlake.com/fi/vuokravalineet

Features

Pricing

  • Liinavaatteet

    Liinavaatteet ja kylpypyyhe

    18,00 €
  • Siivous

    Loppusiivous

    110,00 €

Video

Sijainti / Location

Add Review

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Palvelu / Service
Hinta / Value
Sijainti / Location
Puhtaus / Cleanliness

Verified Listing

Viesti / Message