Kirjaudu / Sign In

Blogi

Uusin kirjoitus
TARINOOTA MAJOITUSSIVUSTOLTA

TARINOOTA MAJOITUSSIVUSTOLTA

Tässä blogissa kirijoottelen silloon tällöön tämän sivuston kuulumisia. Älä anna häiritä, jos Etelä-Pohojammaan murre välillä vilisöö seassa. Sitä murretta on vaan niin vaikia saada kurihin. Lupaan kuitenkin, että puukot pysyvät tupessa.

Majootusoven alakumetrit

Kaikki alkoi tän vuoden alakupuolella (2019), jolloin sivustoajatusta alettiin pyörittelemään mielessä. Tarkootus oli saada aikaan käyttäjilleen halapa, heleppokäyttöönen ja hyvännäköönen tavallisen tallaajan majootussivusto, jossa kaikki voisivat ilmootella kaikenlaisia majoituskohteitaan. Sellaanen sivusto, josta mettäpöllöötkin löytääs oman lomakohteen tai työmatkamajoituksen. Markkinoontimallina kiinnosti erityysesti somemarkkinoonti. Keväällä ideaa lähärettiin työstämään eteenpäin Sometairon kans. Hiljalleen homma alkoi valmistua ja käyttönimeksi valikoitui majoitusovi.com. Sivusto avattiin syyskuun alussa. Pelkästään veispuukin puolella syyskuun aikana tavootettihin liki 96000 henkeä ja sehän oli vasta alootuskuukausi. Nyt marraskuun loppupuolella fb seuraajia on tarttunut mukaan yli 1900. Instagrammissakin seuraajia on liki 900. Myös vitterissä on mukavasti pöhinää ympärillä. Pöhinää piisaa varmaan loppuvuodenkin aikana, koska avasimme juuri Suomen Paras Mökki 2019 kilpailun. Siinä on muuten hienoja ja eksoottisiakin mökkivaihtoehtoja mukana ja huikea tuomaristo. Kannattaa seurailla sen etenemistä sometileillämme! Seuraavassa blogissa tästä sitten enemmän.

Kaikki kuitenkaan ei aina mee niin kuin römsöös. Majootusoven kohoralla isoin takaisku, jota ei osattu suunnitelmissa huomioida, oli varauskalenterin synkronisoontiominaasuus nuatten isojen toimijootten kans. Ilimeesesti ne on saanu sen verran valtaa asias, nottei kilipaalijoiden oo ihan heleppo saada sitä pelittämähän taloudellisesti järkevillä eheroolla.

Tämän takia jouduimme luopumaan komissiopohjaisesta mallista ja siirtyä ilmoituskohtaiseen vuosilaskutukseen. Se saatiin onneksi painettua markkinoiden edullisimmaksi maksulliseksi sivustoksi. Tällä 49 euron (alv 0%) hinnalla saa ilimootuksen koko vuodeksi ja yksilöllisen ja kuvallisen somemarkkinoonnin kaupan päälle. Kaiken huippuna on vielä se, että jos kerkiät jättää ilimootuksen mökistä tai kotimajoituspaikastasi 31.12.2019 mennes, niin saat sen pitää ilimaaseksi koko ensi vuoden ajan!!

Tämä majoitusovi.com sivusto on siinä miäles mukava homma, että kohteen omistaja pääsöö itte muokkailemaan ilimootustansa henkilökohtaasilla tunnuksilla tai vaikka poistaa sen, jos mieli muuttuu eikä tartte funtsia mitään irtisanomisaikoja tai muuta. Ilimootuksehen saa liittää myös meidän varauskalenterin, jos huvittaa tai sitten jättää sen pois. Jokaasesta ilimootuksesta on oma viestikenttä, jonka kautta pystyy lähettämään viestiä kohteen majoittajalle ja sopia majoituksesta.

Ja palautettahan me otetaan oikein miälellämme vastaan niin sivustosta kuin tästä blogistakin! Sitä voi pistää majoitusovi.com sivuston viestilomakeen kautta tai suoraan sähköpostilla info@majoitusovi.com

Haluatko liittyä blogitilaajaksi?

Related Posts

Comments (1)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *