Kirjaudu / Sign In

PIKKUUSEN ERILLAANE MAJOOTUSSIVUSTO

Välillä meille tuloo yhteyrenottoja, johona kysellään millätavalla majoitusovi.com -sivusto eroaa muiren toimijooren sivustoosta. No mä yritän ny kertoa sen sulle.

Kaikilla yrityksillä ja sivustoolla on omat kommervenkkinsä ja niin on majootusovellakin. Ensinnäkin me ollaan täysin suamalaane sivusto eikä me karsasteta ketään. Sun vuokramökki tai muu kohores voi olla kuinka komia tai vaatimaton tahansa, niin oot aina yhtä tervetullu ilimoottamahan sen sivustollamme. Elikkäs meidän sivuston kohteet ei tartte olla mitään hirviän luksuskohteeta, mutta saavat toki olla sitä. Aivan yhtälailla sivustollemme on tervetulleita vaatimattomat erähenkiset kämpätkin.

Sitte toine meirän juttu on tua some. Ollaha huamattu, että yhä usiammat tyypit kulukoo matkapuhelin kouras. Ne menöö tanttukauppahan kännykkä käres ja tuloo siältä ulos kännykkä käres eli veispuukki ja insta on pakko päivittää vaikka oltaas rettuja ostamas. Tämän takia majootusovi on panostanu somenäkyvyytehen ja markkinoonti tapahtuu etupääs siellä. Eihän sitä koskaan tiärä, jos vaikka ittekki pongaas justihin sovituskopis sopivan kohtehen majootusovesta. Sitten vaan kassan kautta nopiaa pihalle ja laittamaan kohteeseen viestiä, että ”ku tuala rettukaupas just sovitin pikiiniä päälleni, niin huomasin tämän teirän kohtehen majootusoves.” Niin ja mitäpä tuonne kuuklehen rahojaan syytää, jos siellä oma näkymä on muutoonkin tarpeheksi korkialla. No käytämmä me sitä adwoortsiä aina tilanteen mukaan kuitenkin. Kolomanneksi meirän ilimootukset saavat yksilöllisen someilimootelun eli teemme kuvallisen kohoreilimootuksen sometileillemme sekä sopiviin ryhmiin.  Nii ja meillä ei mikkää robotit vastaale viesteihin vaan oikia ihiminen. Jos huonosti käy, niin joskus vastaus voi tulla pohojammaaksi, mutta silloon kannattaa rohkiasti sanoa, että samma på finska ja käännämmä sen heti Suomeksi.

Tervetuloa kokeelemaha majoitusovi.com -sivuston tehokkuutta!