Kirjaudu / Sign In

Blogi

Uusin kirjoitus
SUOMEN PARAS MÖKKI 2019 KILIPAALU ON RATKENNU

SUOMEN PARAS MÖKKI 2019 KILIPAALU ON RATKENNU

Viimeen ja vihiroon tää Suomen Paras Mökki 2019 kilipaalu on ny ratkennu. Kyllä tätä on orotettuki vatta ruikelilla ja aivan jantuksis, mutta ny on tulosten julikistusten aika.

Kisaan osallistuneet kohteet saivat hienosti näkyvyyttä somejulukaasuis kun veispuukis niitä näytettiin 100 000 ja instakrammis 25 000 henkilölle. Vitteris oli vähä hilijaasempaa, mutta kaikkiaan noin 125000 -130000 nuppia tavootettihin. Näkyvyyttä saivat runsaasti myös majoitusovi.com sivuston muut kohteet, kun äänestäjät plaraalivat kohteita. Miälestämmä tua on ihan kelepo näkyvyys tuollaaselle 2-3 viikon rykääsylle. Kaikkiaan ääniä annettiin 1504 kpl ja kilipaalun selevä voittaja on Kuhmoisten saunamökki, joka sai 27,3 % äänistä. Siinä ihasteltiin erityysesti aivan upeaa piha-aluetta ja rauhallista tunnelmaa. Tuomaristo kuvaali kohoretta mm. näin ”kesän nautinnollinen sievä piilopaikka, pengerrykset, maaston korkeuserot, kiveykset, järven kutsuvaa rauhaa, hienossa maisemassa.”

Toiseksi tuli eksoottisen upea Hillagammi, joka sai 19,4% äänistä. ” Hillagammin vahvuus ja vetovoima perustuvat uskomattomaan luonnon läheisyyteen. Vaikuttavuutta on vaikea saavuttaa muualla kuin näin syvässä erämaassa, jonne ulottuu vain tähtitaivaan valaistus revontulineen ja tähtisumuineen.” No eipä tuohon oo  palio lisättävää.

Kolomanneksi tuli Villa Saimaansini Mikkelistä 15,2% äänisaaliilla.

Loput yhdeksän muuta kilipaalijaa olivat kaikki torella tasaasia ja äänet jakautuivat kaikkien kesken vain hiuksenhianoolla eroilla.

Tuomariston suosikiksi valikoitui Tyssinniemi Punkaharjulta. Tässä tuomarit arvostivat erityisesti panostusta sisustukseen ja huvilamaiseen tunnelmaan.

Hiano kisa ja mahtavat kohteet kertakaikkiaan. Suuret kiitokset ponsoriille, tuomareille ja kaikille äänestäjille! Jos et äänestäny tai vaikka olisikki äänestäny, niin voit käyrä vilikaasemas nämä kisakohteet ja muutkin majapaikat uuremman kerran majoitusovi.com sivustolta.

joulukuu 28, 2019

SUOMEN PARAS MÖKKI 2019 KILAPAALU

Nyt se on sitte vauhris, se meidän mökkikilapaalu. Raati valkkas lopulliseen kisaan 12 upeaa kohdetta. Kannattaa käydä tsikuleeraamas osallistujat majoitusovi.com sivustolta sekä meidän  facebook ja instatileiltä. Siellä somes oli kauhia tohina päällä heti ku kisa aukes äänestäjille. Äänestää voi 27.12 asti, joten ei muuta kun lusikkaa soppaan kans ja äänestämään! Kilapaalun tuomaristoon kuuluvat Aitoradion edustaja Seppo Laitila Mainos-Seppo yrityksestä sekä sisustussuunnittelijat Sari Sirviö Puro Casa Oy:sta ja Riitta Bergman Idyllicum Oy:stä.

Kisas on aivan mahtavat palakinnot. Voittaja on eniten veispuuk ja insta tykkäyksiä saanut kohore. Jos ittelläs on joku suosikki, niin kantsii jakaa sitä kohoretta vielä omilla sometileilläkin.  Kilapaalua ponsoroottoo yhteistyökumppanimme Solarvoima Oy (www.solavoima.fi), Kitzen (www.kitzenkeittio.fi) ja Paras Haku Oy (parashaku.fi). Kisan voittajalle on luvas Solarvoiman Voimala tuotepalkinto (arvo n.600e) ja Kitzenin keittiölahjakortti (arvo n.500e). Tuomaristo valittoo myös oman suosikkinsa ja sille on lähdössä Paras Haku Oy: n tarjoama 200 euron lahajakortti matkapuhelinliikkeeseen.

Muistetaha kuitenkin tämän kaiken keskellä hilijentyä myös joulun viattohon. Kukin omalla tyylillään. Tyyrätään vaikka pua lavittalle tai heitetään vatupassihi sohvalle. Pääasia kuitenkin on, että rauhootutaan kuluneen vuoden kiireistä. Eikä haittaasi yhtään vaikka muistettaas siinä se joulun perimmäänen tarkootuskin.

Seuraavaa tarinaa pukkaa sitte ku vuosi on vaihtunut ja tiäretätähän kuinka kilipaalus kävi. Oikeen mukavaa ja rauhallista joulun orotusta kaikille blogin lukijoolle ja entistä parempaa tulevaa vuotta 2020!

marraskuu 29, 2019

TARINOOTA MAJOITUSSIVUSTOLTA

Tässä blogissa kirijoottelen silloon tällöön tämän sivuston kuulumisia. Älä anna häiritä, jos Etelä-Pohojammaan murre välillä vilisöö seassa. Sitä murretta on vaan niin vaikia saada kurihin. Lupaan kuitenkin, että puukot pysyvät tupessa.

Majootusoven alakumetrit

Kaikki alkoi tän vuoden alakupuolella (2019), jolloin sivustoajatusta alettiin pyörittelemään mielessä. Tarkootus oli saada aikaan käyttäjilleen halapa, heleppokäyttöönen ja hyvännäköönen tavallisen tallaajan majootussivusto, jossa kaikki voisivat ilmootella kaikenlaisia majoituskohteitaan. Sellaanen sivusto, josta mettäpöllöötkin löytääs oman lomakohteen tai työmatkamajoituksen. Markkinoontimallina kiinnosti erityysesti somemarkkinoonti. Keväällä ideaa lähärettiin työstämään eteenpäin Sometairon kans. Hiljalleen homma alkoi valmistua ja käyttönimeksi valikoitui majoitusovi.com. Sivusto avattiin syyskuun alussa. Pelkästään veispuukin puolella syyskuun aikana tavootettihin liki 96000 henkeä ja sehän oli vasta alootuskuukausi. Nyt marraskuun loppupuolella fb seuraajia on tarttunut mukaan yli 1900. Instagrammissakin seuraajia on liki 900. Myös vitterissä on mukavasti pöhinää ympärillä. Pöhinää piisaa varmaan loppuvuodenkin aikana, koska avasimme juuri Suomen Paras Mökki 2019 kilpailun. Siinä on muuten hienoja ja eksoottisiakin mökkivaihtoehtoja mukana ja huikea tuomaristo. Kannattaa seurailla sen etenemistä sometileillämme! Seuraavassa blogissa tästä sitten enemmän.

Kaikki kuitenkaan ei aina mee niin kuin römsöös. Majootusoven kohoralla isoin takaisku, jota ei osattu suunnitelmissa huomioida, oli varauskalenterin synkronisoontiominaasuus nuatten isojen toimijootten kans. Ilimeesesti ne on saanu sen verran valtaa asias, nottei kilipaalijoiden oo ihan heleppo saada sitä pelittämähän taloudellisesti järkevillä eheroolla.

Tämän takia jouduimme luopumaan komissiopohjaisesta mallista ja siirtyä ilmoituskohtaiseen vuosilaskutukseen. Se saatiin onneksi painettua markkinoiden edullisimmaksi maksulliseksi sivustoksi. Tällä 49 euron (alv 0%) hinnalla saa ilimootuksen koko vuodeksi ja yksilöllisen ja kuvallisen somemarkkinoonnin kaupan päälle. Kaiken huippuna on vielä se, että jos kerkiät jättää ilimootuksen mökistä tai kotimajoituspaikastasi 31.12.2019 mennes, niin saat sen pitää ilimaaseksi koko ensi vuoden ajan!!

Tämä majoitusovi.com sivusto on siinä miäles mukava homma, että kohteen omistaja pääsöö itte muokkailemaan ilimootustansa henkilökohtaasilla tunnuksilla tai vaikka poistaa sen, jos mieli muuttuu eikä tartte funtsia mitään irtisanomisaikoja tai muuta. Ilimootuksehen saa liittää myös meidän varauskalenterin, jos huvittaa tai sitten jättää sen pois. Jokaasesta ilimootuksesta on oma viestikenttä, jonka kautta pystyy lähettämään viestiä kohteen majoittajalle ja sopia majoituksesta.

Ja palautettahan me otetaan oikein miälellämme vastaan niin sivustosta kuin tästä blogistakin! Sitä voi pistää majoitusovi.com sivuston viestilomakeen kautta tai suoraan sähköpostilla info@majoitusovi.com

Haluatko liittyä blogitilaajaksi?

PIKKUUSEN ERILAANE MAJOOTUSSIVUSTO

Välillä meille tuloo yhteyrenottoja, johona kysellään millätavalla majoitusovi.com -sivusto eroaa muiren toimijooren sivustoosta. No mä yritän ny kertoa sen sulle.

Kaikilla yrityksillä ja sivustoolla on omat kommervenkkinsä ja niin on majootusovellakin. Ensinnäkin me ollaan täysin suamalaane sivusto eikä me karsasteta ketään. Sun vuokramökki tai muu kohores voi olla kuinka komia tai vaatimaton tahansa, niin oot aina yhtä tervetullu ilimoottamahan sen sivustollamme. Elikkäs meidän sivuston kohteet ei tartte olla mitään hirviän luksuskohteeta, mutta saavat toki olla sitä. Aivan yhtälailla sivustollemme on tervetulleita vaatimattomat erähenkiset kämpätkin.

Sitte toine meirän juttu on tua some. Ollaha huamattu, että yhä usiammat tyypit kulukoo matkapuhelin kouras. Ne menöö tanttukauppahan kännykkä käres ja tuloo siältä ulos kännykkä käres eli veispuukki ja insta on pakko päivittää vaikka oltaas rettuja ostamas. Tämän takia majootusovi on panostanu somenäkyvyytehen ja markkinoonti tapahtuu etupääs siellä. Eihän sitä koskaan tiärä, jos vaikka ittekki pongaas justihin sovituskopis sopivan kohtehen majootusovesta. Sitten vaan kassan kautta nopiaa pihalle ja laittamaan kohteeseen viestiä, että ”ku tuala rettukaupas just sovitin pikiiniä päälleni, niin huomasin tämän teirän kohtehen majootusoves.” Niin ja mitäpä tuonne kuuklehen rahojaan syytää, jos siellä oma näkymä on muutoonkin tarpeheksi korkialla. No käytämmä me sitä adwoortsiä aina tilanteen mukaan kuitenkin. Kolomanneksi meirän ilimootukset saavat yksilöllisen someilimootelun eli teemme kuvallisen kohoreilimootuksen sometileillemme sekä sopiviin ryhmiin.  Nii ja meillä ei mikkää robotit vastaale viesteihin vaan oikia ihiminen. Jos huonosti käy, niin joskus vastaus voi tulla pohojammaaksi, mutta silloon kannattaa rohkiasti sanoa, että samma på finska ja käännämmä sen heti Suomeksi.

Tervetuloa kokeelemaha majoitusovi.com -sivuston tehokkuutta!

Related Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *