Kirjaudu / Sign In

Suomen Paras Mökki 2019

Tulokset ja yhteenveto kilpailusta

Majoitusovi Finland Oy /majoitusovi.com -sivusto järjesti Suomen Paras Mökki 2019 kilpailu marras -joulukuussa 2019. Voittaja julkistettiin 30.12.2019.

Kilpailu

Kilpailuun ilmoittautui reilut 20 vuokramökkiä. Lopulliseen kilpailuun valittiin 12 parasta kohdetta.

Kilpailun kulku

Tuomaristoon kuuluivat Aitoradion edustaja Seppo Laitila Mainos-Seppo yrityksestä sekä sisustussuunnittelijat Sari Sirviö Puro Casa:sta ja Riitta Bergman Idyllicum Oy:stä.

Tuomaristo arvioi kohteet ja valitsi osallistujien joukosta 12 yleisöäänestykseen siirtyvää lomamökkiä.

Finaaliin nousseet 12 mökkiä esiteltiin Majoitusovi.comin somekanavissa  omilla ja yhteisjulkaisuillaan.

Yleisöäänestysaika oli 7.12. – 27.12.2019. Äänestys tapahtui Majoitusovi.comin somekanavissa (Facebook ja Instagram) tykkäysnapeilla.

Tulokset ja palkinnot

Kuhmoisten saunamökki on Suomen Paras Mökki 2019! Sympaattinen Kuhmoisten perhemökki ihastutti kauniilla piha-alueellaan ja perinteisyydellään ja keräsi yleisöäänestyksessä selkeästi eniten ääniä. Tämä viihtyisä mökki on saanut selvästi omistajiltaan paljon huolenpitoa ja rakkautta!

Tuomaristo valitsi omaksi suosikikseen Tyssinniemen mökin Punkaharjulla. ”Upea kohde, jossa naapuriin on sopivan pitkä matka, mutta silti ranta on tosi lähellä, ja kohteessa oma rauha saunomiseen ja vaikkapa romanttiseen kuutamouintiin.”

Äänestyksessä toiseksi eniten ääniä keräsi upea Hillagammi Kaldoaivilla ja kolmanneksi parhaaksi äänestettiin Mikkelissä sijaitseva Villa Saimaansini.

Kilpailussa toimii yhteistyökumppaneina Solarvoima Oy (www.solarvoima.fi), Kitzen (www.kitzenkeittio.fi) ja Paras Haku Oy (www.parashaku.fi).

Vuoden Paras Mökki 2019 voittaja palkittiin Solarvoima Oy:n lahjoittamalla Voimala-tuotepalkinnolla (arvo noin 600 euroa) ja 500 euron Kitzenin lahjakortilla uuden keittiön hankintaan!

Tuomarien suosikki palkittiin 200 euron arvoisella lahjakortilla matkapuhelinliikkeeseen. Palkinnon lahjoitti Paras Haku Oy.

Lisäksi kolme parasta saavat laminoidut kunniakirjat ja kunniamaininnat somejulkaisuihin.

Yleisöääniä annettiin kaikkiaan 1504 kpl. Kiitämme kaikkia äänestäjiä, upeita osallistujia, yhteistyökumppaneitamme Kitzeniä, Solarvoima Oy:tä ja ParasHaku.fi -palvelua ja mahtavaa raatiamme!