Kirjaudu / Sign In

Tietosuoja- Ja Rekisteriseloste

  • REKISTERINPITÄJÄ
    Majoitusovi Finland Oy
    Vilkunantie 9
    62100 Lapua
    info@majoitusovi.com

 

  • REKISTERIASIOITA HOITAA
    Lakeuden Laatupaita Oy
    Vilkunantie 9
    62100 Lapua
    info@majoitusovi.com

 

  • REKISTERIN NIMI
    Majoitusovi.com –majoitussivuston käyttäjä- ja asiakasrekisteri

 

  • HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
    Majoitusovi.com –majoitussivuston käyttäjä- ja asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään
    majoitusvarausten hallinnointiin ja asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseen sekä asiakassuhteisiin
    liittyvää tiedottamista varten. Lisäksi tietoja voidaan käyttää henkilötietolain mukaisella tavalla verkkopalveluihin
    liittyviin tarkoituksiin sekä yhteistyötahojen mainonnan ja suoramarkkinoinnin tarkoituksiin. Rekisterinpitäjä ei luovuta
    henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

  • REKISTERIN SISÄLTÖ
    Rekisteri sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot käyttäjistä ja asiakkaista:
    • nimi
    • osoite
    • puhelin
    • sähköposti
    • käyttäjien pankkiyhteystiedot maksujen tilitystä varten

 

  • SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
    Asiakas- ja käyttäjärekisteriin kerätään ja tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt rekisteröintilomakkeeseen
    rekisteröitymisen yhteydessä taikka antanut ne varausta tehdessään. Rekisteriin tallentuvat myös ne tiedot, jotka
    käyttäjä tallentaa itse sen jälkeen, kun hänen rekisteröitymisensä on hyväksytty. Henkilötietoja voidaan myös kerätä
    asiakkaan osallistuttua erilaisiin markkinointikamppanjoihin. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös muista
    yleisesti saatavilla olevista lähteistä.

 

  • JÄRJESTELMÄN TOIMINTAVARMUUS
    Yhteys majoitusovi.com verkkosivuun on aina ssl-salattu. Toimintavarmuus pyritään takaamaan
    webhotellipalveluntuottajan toimesta. Mikäli palvelun käyttö estyy merkittävästi, kompensaatiosta sovitaan
    tapauskohtaisesti.
    Majoitusovi.com sitoutuu ilmoittamaan havaituista tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille viimeistään 72
    tunnin kuluessa. Jos loukkauksesta on todennäköisiä haittavaikutuksia rekisteröidyn henkilötietojen suojalle tai yksityisyydelle sivusto sitoutuu ilmoittamaan tapahtuneesta myös rekisteröidylle itselleen. Sivusto ei kuitenkaan vastaa
    mahdollisista tietomurroista aiheutuneista vahingoista

 

  • TIETOJEN LUOVUTUS
    Käyttäjä- ja asiakasrekisterin sisältämät tiedot ovat ainoastaan sivuston omassa tai sille yhteistyössä tuotettuja palveluja
    tarjoavan tahon käytössä eikä yritys luovuta tai myy tietoja eteenpäin ulkopuolisille tahoille muuten kuin
    lainsäädännöllisin perustein. Rekisteröidyt käyttäjätiedot voidaan hävittää käyttäjän itsensä pyynnöstä elleivät
    lainsäädäntö tai avoimet laskut estä sitä.

 

  • REKISTERIN SUOJAUS
    Tiedot on tallennettu järjestelmään tietokantoihin, johon sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan
    syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään
    tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta
    määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

  • KIELTO- JA TARKASTUSOIKEUS
    Rekisteröidyillä on henkilötietolain 26§:n mukaisesti oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan,
    etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen
    tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä rekisterinpitäjälle. Kieltovaatimus tai omien tietojen tarkastuspyyntö tulee tehdä
    kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjän osoitteeseen.

 

  • TIEDON KORJAAMINEN
    Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen,
    tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.
    Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.